Balance Me Rose Otto Face Oil

I september måneds udgave af magasinet SKØN, stod der lidt om karsprængninger. Om hvordan de kan komme i ansigtet af forskellige årsager. Bl.a. af frostvejr, hormononer, forkert hudpleje mv. Der stod også, at en ansigtsolie, som f.eks. denne, kan være med til at forebygge karsprængninger i ansigtet. Jeg har selv en karsprængning på min ene ankel, og den er altså ikke køn. Er glad for den i det mindste ikke sidder i mit ansigt. Så da jeg fik mulighed for at teste et produkt fra Balance Me, slog jeg til på denne Rose Otto ansigtsolie.

Læs ogsåBalance Me Intensive Wrinkle Repair Cream

Balance Me Rose Otto Face Oil

Om brandet:

Balance Me bliver produceret i Storbritanien, og produkterne indeholder kun rene og naturlige ingredienser. Du finder bl.a. ikke parabener i produkterne.

Om olien:

Rose Otto olien er en ansigtsolie, som bruges morgen og aften i ansigtet. Med den lille pipette, drypper du to dråber ud i din ene håndflade. Massér olien let og dup den i ansigtet. Jeg bruger den som minimum hver aften. Lader den gerne sidde en 20 min, inden jeg kommer ansigtscreme oven på.

Udseende:

Flasken er lille og nuttet og signalerer renhed og enkelhed. Meget naturlige farver med en smule lilla.

Materiale:

Da flasken er lavet af glas, er den i den miljøvenlige ende. Men den er dog knap så praktisk at have med på farten.

Konsistens:

Oliens konsistens er meget lækker og trænger ind øjeblikkeligt. Ingen fedtet hud her.

Virkning:

Jeg har brugt olien i en lille måneds tid og kan sagtens mærke forskel på min huds fugtighed. Og det til trods for kulde og nattefrost. Denne olie er velegnet til meget tør, sart samt moden hud. Min hud er både tør og sart, og vel også i den modne ende.

Duft:

Jeg kan ikke definere duften, men den er meget speciel. Behaglig og holistisk. Den forsvinder, så snart olien kommer på huden.

Pris/køb den her:

En flaske med 30 ml Balance Me Rose Otto Face Oil koster 365kr. Find den HER. Prisen er i den dyre ende, men jeg har ikke engang brugt en kvart flaske endnu. Holder du dig til de to-fire dråber om dagen, rækker den langt.

Andre produkter fra samme brand:

Der findes et hav af produkter fra Balance Me. Se et udvalg af dem HER. Er du f.eks. til ansigtsolie, findes der også denne.

Alt i alt:

Jeg er meget glad for at bruge denne olie og vil helt klart vil prioritere at bruge den fremover. Og hvis ikke lige pengepungen er til denne, vil jeg ønske mig den eller supplere med en budgetvenlig.


Produktet er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.


Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!