Balance Me Intensive Wrinkle Repair Cream

ReklameDe sidste små to uger har jeg testet en rynkecreme. Nærmere bestemt Intensive Wrinkle Repair Cream, til moden og tør hud, fra det engelske mærke Balance Me. Jeg har tidligere stiftet bekendtskab med deres Super Moisturising Hand Cream og Stellar Beauty Balm. Begge to rigtig lækre produkter. Derfor skyndte jeg mig at sige ja tak, da jeg fik muligheden for at teste denne creme. Balance Me produkterne er bla. fri for parabener, sulfater, silikone, mineralsk olie og en hel del andre sager, og så er Balance Me imod test på dyr. Specifikt for cremen her indeholder den 99% naturlige ingredienser. Bl.a. brombær og hybenolie. Bemærk at min anmeldelse er subjektiv.

Udseende: Emballagen på cremen er enkel, pæn og elegant, og den skriger ikke rynkecreme. Heldigvis. Det ville da være en skam. Jeg ville dog ønske, cremen kom i en tube for hygiejnens skyld. Til gengæld er det muligt at få al cremen ud uden at skulle klippe og vride.

Konsistens: Det er en fed creme, hvilket giver rigtig god mening, når den skal gå ind i huden og gøre noget aktivt andet end at fugte. Jeg varmer den gerne lidt i hænderne og lader den sidde som en maske. Den skal dog ikke skylles af. Undgå at tage den på kort inden sengetid eller kort inden, du skal ud ad døren. Den har behov for at trænge ind.

Duft: Cremen dufter meget mildt og skønt og overdøver derfor ingen eventuel parfume. I like.

Virkning: Ja, jeg fyldte jo 30 år i januar, og nu er det altså slut med at hvile på laurbærbladene. Huden skal plejes, og rynkerne skal minimeres og forebygges. Jeg har umiddelbart ikke haft tendens til rynker indtil videre, men jeg har dog arvet verdens højeste pande fra min far. Især i mine teenageår var jeg glad for at lave mimik med ansigtet, så derfor døjer jeg lidt med den slags rynker. Selvom jeg kun har brugt cremen i kort tid, kan jeg allerede nu se forbedringer i min pande. Mine mimikrynker ser meget finere og mere udfyldte ud. Jeg kan endda mærke, at cremen har hjulpet. Det kan skyldes, at effekten er større, fordi jeg kun få gange tidligere har brugt en rynkecreme. Ih, det er slet ikke et rart ord. Jeg bruger i øvrigt cremen både morgen og aften, og både i ansigtet, på halsen og ned mod brystet. Det er nemlig ikke kun ansigtet, der skal forkæles.

Pris/køb den her: Cremen fra Balance Me kan købes hos bl.a. Billigvoks.dk. 50 ml koster 355kr. Det er bestemt en sjat penge, men fordi cremen virker for mig, vil jeg helt bestemt overveje at købe den en anden gang. Find cremen HER.

Andre produkter fra samme mærke: Balance Me har et enormt udvalg af lækre produkter. Udover cremen her er der bl.a. shampoo, ansigtsrens og flydende håndsæbe. Hvis jeg skal fremhæve et produkt må det være Stellar Beauty Balm, som er et multiprodukt ligesom Elizabeth Ardens Eight Hour Cream. Stellar Beauty Balm er dog i fast form og med en meget mere behagelig duft. Find et stort udvalg af produkterne HER.

Alt i alt: Jeg er hverken færdig med Balance Me eller rynkecreme. Faktisk er jeg kun lige begyndt. Det er så rart at finde et ukompliceret produkt, der bare virker.

Har du erfaring med Balance Me produkterne? Byd endelig ind i kommentarfeltet.

Produktet er modtaget som gave, men holdningerne er som altid mine egne

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!