Avokadomadder og fritter på Café Taxa

Jeg har fået en vild craving for avokadomadder. Eller, det har jeg vist haft længe efterhånden. For lidt tid siden skulle jeg hente en pakke i en pakkeshop på Nørrebro. Af alle steder. Det er ikke engang i nærheden af mit hjem. Nå, men jeg inviterede min kæreste med på lørdags udflugt og foreslog, at vi fandt et sted at spise frokost. Det gælder jo om at få det bedste ud af tingene.

Vi endte på Café Taxa på Hørsholmsgade på Nørrebro, som jeg fik anbefalet. Det var en af de absolut sidste dage, hvor vejret var til at sidde uden for i solen, så der var rigtig mange gæster, men vi fik heldigvis en plads inden for. Pga. de mange mennesker gik der desværre rigtig lang tid, inden vi fik vores mad, og noget af det var endda forkert, men vi endte med at få det rigtige. Bortset fra det var maden rigtig god og hele ventetiden værd.

Min kæreste fik ristet rugbrød, røræg, bacon og brunchpølser, mens jeg fik en en avokadomad. Haps. Kan desværre slet ikke finde den på deres online menukort. Vi delte en portion pommes frittes med basilikum mayo, og så fik vi noget limonade af en art. Super lækker frokost hvis du er i den ende af byen. Har du også cravings for avokadomadder, og har du besøgt Café Taxa på Nørrebro?

Share:

5 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   26. november 2014 / 22:22

   Ja de er så! 😀

 1. Ida
  22. november 2014 / 11:08

  Din avokado craving er nok noget større end min, men den mad ser virkelig lækker ud 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   23. november 2014 / 16:37

   Haha, det er muligt, jeg craver avokado mere 🙂 Ja, den var så god 🙂 Det må være svært på en café/restaurant at finde perfekte avokadoer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!