ASOS lancerer boligkollektion

Uh, jeg fik lige en spændende mail forleden. ASOS lancerer boligkollektion. Faktisk deres første nogensinde. Det er sjovt, for jeg har kendt til ASOS i de sidste 15 år, men jeg havde aldrig forestillet mig, at de skulle sælge andet end tøj, accessories og skønhedsprodukter, så det kom totalt bag på mig. Men altså, fedt.

Læs også: Kom med ind på mit kontor

mandag den 4. februar går det løs. ASOS boligkollektion kommer til at hedder ASOS SUPPLY, og priserne starter ved 97kr. Den første kollektion kommer til at indeholde alt muligt lækkert til hele hjemmet. Service til køkkenet, papirkurv og skrivebordsartikler til kontoret, krukker og tekstiler til badeværelset osv. Masser af flot print, bløde tekstiler, lækre farver og alsidighed. Jeg er vild med det. Kollektionen bliver delt op i tre hovedtrends; Eclectic Luxe, Cool Minimal samt Global Traveller. Her ovenfor ser du nogle af mine favoritter fra den første kollektion. Skal du forbi webshoppen og lure på mandag? Jeg skal helt sikkert selv lure nærmere.


Blogindlægget indeholder reklame-links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!