Arbejdsdag, lykkepose og en rabatkode

Arbejdsdag, lykkepose og en rabatkode
Arbejdsdag, lykkepose og en rabatkode

I onsdags mødtes jeg med fem bloggere fra Bloggers By Heart Premium. Hver onsdag er der fælles arbejdsdag kl.10 et sted inde i København. Hver gang er der et overordnet blogrelateret emne, som vi gennemgår, og ellers er der rig mulighed for at netværke indbyrdes, arbejde selvstændigt samt at holde en-til-en møde med Bloggers By Heart.

Jeg havde min debut i onsdags, hvor vi mødtes på Scandic Kødbyen (flot sted!), og dagens emne var “Mediekit”. Et mediekit er en prisliste, som bloggere sender til virksomheder, der ønsker at samarbejde med os.

Om morgenen havde vi enkeltvis været inde i Too Good To Go app’en og bestille en “lykkepose” til 29kr. hos Scandic. Hvis du ikke kender Too Good To Go, er det et koncept, der minimerer madspild. Således fik jeg en overdådig second breakfast. Se bare billedet her. Jeg var mæt i mange timer efter, og det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg bestiller mad via app’en. Jeg savnede blot lidt smør til bollen, men ellers var det genialt. Bare et tip herfra. Både til at minimere madspil og til at spare penge, når du alligevel skal købe mad.

Læs eller genlæs: Ambassadør for Bloggers By Heart

Nå, tilbage til vores fælles arbejdsdag. Vi snakkede selvfølgelig om vores mediekit, og om hvordan sådan et mediekit udformes. Jeg fik selv nogle gode fif til at lave mit mediekit pænere, end det er i dag. Og ikke mindst fik jeg understreget, hvor vigtigt det er at have et mediekit. Noterne fra mødet modtog vi allerede fra Bloggers By Heart dagen efter. Det er god stil.

Udover en masse mediekit-guldkorn fik jeg også andet godt med hjem derfra. Jeg fik nemlig hilst på et par af bloggerne, som jeg ikke havde snakket med før. Generelt var der en rigtig god og afslappet stemning. Og så fik jeg en masse gode råd. Om blogging, om arbejde, om børn mv. Olivia lagde endda et Tarotkort for mig. Og det fik mig til at tænke en hel del over min jobsituation. Wauw. Jeg var helt høj på god energi, da jeg satte mig i toget på vej nord på. Glæder mig allerede til næste arbejdsdag og til at netværke med de dygtige bloggere. Udover mig var der disse seje business ladies:

Rabatkode til Bloggers By Heart Premium

I dag har Katrine, stifteren af Bloggers By Heart, fødselsdag. Stort tillykke til Katrine! I den forbindelse kan du bruge rabatkoden Katrine29! og få din første måned af et Bloggers By Heart Premium medlemsskab til 29kr. Herefter koster det 95kr. pr. mdr. OBS! Rabatkoden gælder KUN i dag på Katrines fødselsdag! Du kan også købe et 12 mdrs. medlemsskab til 950kr.


Dette blogindlæg indeholder reklamelinks samt ambassadørsamarbejde. Holdningerne er som altid mine egne.


4 Comments

 1. 24. april 2019 / 07:32

  Det er en mega god idé at mødes. I webshop kredse gør vi det samme. I Nordjylland, hvor jeg bor, mødes vi én gang om måneden og arbejder sammen. Dog har vi ikke noget tema, men det kan da godt være, man skal til at kigge på det.

  • Lullumut
   Forfatter
   24. april 2019 / 08:24

   Det lyder fedt, at I mødes som webshop-ejere 🙂
   Nu har jeg kun været med en enkelt gang, men det virker super godt med et emne at holde sig til 🙂

 2. 15. april 2019 / 08:43

  Det lyder som om i havde en skøn dag – jeg vil også have fri onsdagen så jeg kan være med 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   15. april 2019 / 21:36

   Ja, jeg glæder mig så meget til næste gang 🙂 Jeg håber, du har mulighed for snart at kunne holde fri en onsdag og tage med 🙂 Jeg regner med min næste gang bliver 1. maj..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!