April i billeder

Det er blevet tid til en omgang af månedens billeder. Jeg husker april som en god måned men samtidig også en måned, hvor jeg havde utroligt mange regninger. Bl.a. skulle jeg betale både penge tilbage til SKAT og for bilforsikring. Så derfor valgte jeg at holde igen med mit forbrug. Både shopping og på caféer. Til gengæld havde jeg et overflod af fridage, jeg skulle nå at bruge inden 1. maj, så jeg føler knap, at jeg var på job. Der var i hvert fald ikke nogen uger med mere end fire arbejdsdage for mit vedkommende. Det var ret luksus og gjorde, at jeg kunne deltage ved en hel del bloggerevents og ved Pressedagene. Havde I en god april måned? Hvis I kan huske tilbage altså. Haha.

Jeg lavede en hel del mocktails (cocktails uden alkohol) med min Sodastream Play maskine, efter jeg havde fået en masse gode fif til et bloggerevent i marts.

Min april startede på Fejø, hvorfra jeg havde taget smukke Påskeliljer med hjem.

Jeg var inviteret til påskehygge hjemme hos min svigerinde. Først gik vi en lang tur nede ved et slot og en svane, der lå på redde. Bagefter spiste vi os mætte i yndlings raclette og chokolade fondue med frugt. Mums!

Min søster og jeg tog til yndlings Designer Forum, hvor jeg købte både en fed makeup pung fra Decadent Copenhagen samt et par rå sandaler fra Stylesnob. Det blev månedes eneste shopping, og jeg glæder mig allerede til næste gang til oktober.

Jeg kiggede forbi Noa Noa i Købmagergade, hvor jeg fik en privat fremvisning af deres kommende kollektion til efterår og vinter. Der er så mange pæne ting, og Noa Noa har virkelig udviklet sig men stadig beholdt en rød tråd. Jeg viser nogle styles frem senere på året.

Samme dag var jeg forbi til et meget gennemført Yves Rocher event, hvor der blev fremvist en hel del nyheder, der kommer her fra maj og frem. Bl.a. produkterne på billedet og en helt ny serie af neglelak.

Endnu en fredag aften blev nydt i mit eget selskab. Det er noget af det bedste, jeg ved. Jeg startede med Zumba, derefter lidt nem aftensmad og til sidst bland-selv-slik, cola med rom og adskillige afsnit af Pretty Little Liars på Netflix. Jeg blev færdig med sæson tre og er nu hoppet videre til The Vampire Diaries, som også er lige mig.

Min kære far fyldte rundt. Alt for mange år. Jeg ville ønske, han var blevet min. 10 år yngre og at jeg ikke var født som en efternøler. Jeg glæder mig så meget til vores miniferie sammen til juli. Anyways, vi fejrede ham med bl.a. hyggelig brunch på Grannys House på Søborg Hovedgade.

Jeg fik endelig besøgt Bispebjerg Kirkegård med de smukke kirsebærtræer, og jeg fik også foreviget et outfit derude.

Der var Pressedage, hvor jeg bl.a. endelig fik besøgt de søde piger fra The Impressionista, som har deres PR bureau Impression PR. Jeg fik også spist en doughtnut, eller to fra The Donut Shop. Ups. De var ualmindeligt gode og mindede mig om min tid i en bager.

Jeg fik også hilst på de søde piger fra PR bureauet Starklint PR, som fejrede 3 års dag. Jeg var selvfølgelig nødt til også at smage på de flotte cupcakes fra Cravings. Oh my!

Da jeg var forbi PR bureauet Geelmuyden Kiese forelskede jeg mig straks i disse lækre sneakers i sølv fra Reebook. Hallo, mine næste sneakers skal da så meget være sølvfarvede.

Min svigermor havde fødselsdag, og vi fejrede hende fra en fredag til en mandag i et lejet sommerhus oppe ved Rørvig. Det var så hyggeligt at lade tiden gå i stå. Vi gik lange ture, spiste god mad, tog en lur (eller fem), og spillede brætspil efter brætspil. Vi har allerede snakket om at tage turen igen til efteråret. Jeg kommer helt ned i gear, når jeg er væk fra både job og PC.

Jeg var forbi Aller huset til Dove’s Jeg er smuk event. Husk at I stadig kan være med til at samle penge ind. Det tager kun 2 min. Læs mere HER.

Det absolut sidste jeg nåede i april måned var at underskrive en formidlingsaftale med en ejendomsmægler. Dvs. at min lejlighed er sat til salg. Desværre venter vi på at få fornyet nogle papirer, før end ejendomsmægleren må annoncere den og for den sags skyld også sælge den. Rigtig ærgerligt. Vi håber på, at papirerne går i orden inden for to ugers tid. Aftalen blev fejret derhjemme med friske jordbær.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!