App anbefaling: eReolen

App anbefaling: eReolen
App anbefaling: eReolen
FOTO: Louise Herby. True Mints, eReolen og Jabra earbuds.

I dag vil jeg gerne dele en app anbefaling: eReolen. eReolen var en af de apps, jeg brugte mest under min barsel og som ledig, og jeg bruger den fortsat næsten dagligt. eReolen er en gratis app, hvor du både kan læse e-bøger og høre lydbøger. Jeg har læst ganske få e-bøger, men jeg har til gengæld hørt en del lydbøger gennem eReolen. Jeg er vild med podcasts, men de har stærk konkurrence fra eReolens lydbøger. Jeg hører lydbog, når jeg går tur alene, vasker op, rydder op, kører bil mv. Især de kedelige pligter bliver lidt sjovere med en lydbog i ørerne. Her kommer min app anbefaling: eReolen.

Et udpluk af de lydbøger jeg kan anbefale fra eReolen:

 • Mine 100 ting” af Lucy Dillon
 • “Hushjælp søges” af Sophie Kinsella
 • “Ryd op i dit rod – med Feng Shui” af Karen Kingston
 • “Forbandede Kærlighed” af Colleen Hoover
 • “Introvert – Stå ved dig selv” af Anna Skyggebjerg

Fordele ved eReolen:

 • App’en er gratis at hente og at bruge.
 • Der er et stort udvalg af bøger fra mange forskellige forlag.
 • Du kan gemme bøger på din huskeliste til senere.
 • Lydbøgerne pauser automatisk ved opkald og begynder selv igen efter endt opkald.
 • Du kan høre lydbøger eller læse e-bøger via din PC.
 • Du kan finde en historik over tidligere lånte e-bøger og lydbøger.

Læs også: Ti små åndedrag af K.A. Tucker

Ulemper ved eReolen:

 • Du har ikke ubegrænsede lånemuligheder. Du kan låne 10 e-bøger og 10 lydbøger ad gangen. Før corona var det 3+3, så det er heldigvis blevet sat en del op. Der er mulighed for ekstralån af udvalgte bøger.
 • Der er meget få/ingen bøger på engelsk. Her kan du i stedet bruge eReolen Global via PC.

Pris/find den her: eReolen app’en er gratis at hente og bruge, modsat så mange af de andre lydbogs-udbydere. Du skal blot bruge samme login, som du bruger, når du låner bøger på dit lokale bibliotek. Dvs. dit Cpr. nr. og en fire-cifret kode. App’en kan hentes på Google Play (Android) eller i App Store (iOS). Du kan også finde eReolen til børn under navnet eReolen GO!

Hører du selv lydbøger, og kender du eReolen app’en?

2 Comments

 1. 5. juni 2021 / 07:26

  Jeg elsker E-reolen og bruger den så godt som hver eneste dag.
  Elsker hende, der ligger stemme til “Hushjælp søges”, Trish Geiker’s hæse, småfordrukne røst, leverer hun perfekt 😂.

  • Louise
   Forfatter
   6. juni 2021 / 00:07

   Ej hvor godt 😍 Jeg har også brugt den så sent som i dag. Jeg begyndte på Den lille café i København 🙂
   Det er sådan en fin lydbog 😊 Nogle oplæsere er knap så gode 😅
   Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!