Anti-rødme creme og fugt serum fra Ecooking

Anti-rødme creme og fugt serum fra Ecooking

Anti-rødme creme og fugt serum fra Ecooking

Anti-rødme creme og fugt serum fra Ecooking

Anti-rødme creme og fugt serum fra Ecooking

Anti-rødme creme og fugt serum fra Ecooking

Anti-rødme creme og fugt serum fra Ecooking

Anti-rødme creme og fugt serum fra EcookingJeg har tidligere prøvet rejsekittet fra Ecooking, og da jeg hørte, Ecooking havde udviklet en ny creme, blev jeg nødt til at prøve den også. Det er en anti-rødme creme, som jeg har testet de sidste par uger sammen med en fugt serum, også fra Ecooking.

Som altid præsenterer produkterne fra Ecooking sig super lækkert. Jeg gad godt at have hele paletten stående på min hylde på mit badeværelse. Med sådan nogle pæne produkter er det jo en smal sag at bruge den dyrebare tid på at rense ansigt morgen og aften. Begge produkter dufter i øvrigt mildt og lækkert. Fugt serumen er uden parfume.

Ecooking anti-rødme creme

Denne anti-rødme creme passer til både den sensitive hud og den hud, der er ramt af acne. Min hud er både tør og sensitiv, og derfor var det jo oplagt for mig at teste cremen. Jeg vil ikke selv beskrive min hud som rød, men det var lige indtil jeg testede cremen. For kort efter jeg havde smurt den i hovedet, forsvandt det rødlige skær rundt om min næse, og min hud blev mere ensartet at se på. Wauw. Næsten som taget ud af et modemagasin. Jeg har læst lidt forskellige anmeldelser af cremen og kan forstå, den virker forskelligt. Og vores ansigtshud er jo også forskellig. Cremen indeholder bl.a. kamille, som virker anti-inflammatorisk ved at mindske rødme og berolige huden. Dvs. har du en lille urenhed, eller to, vil cremen være god til den og give den ekstra pleje, så den forsvinder hurtigere. Prisen for en krukke med 50 ml. er 299kr. Find den HER.

Ecooking fugt serum

Inden jeg har brugt Ecookings anti-rødme creme har jeg brugt en fugt serum fra samme mærke, både morgen og aften. Jeg vil lige understrege, at en fugt serum ikke udretter mirakler alene. Masser af vand og hvile gør stadig underværker. Nu får jeg ikke optimalt med søvn, da jeg ammer på 8. måned, og jeg har heller ikke været så god til at få rigeligt med væske den seneste måneds tid. Men jeg kan altså godt se, at denne fugt serum hjælper med at holde min hud gennemfugtet. Det er en serum, der er nem at arbejde med. Den er ikke noget tyndt sjask, og den fedter heller ikke. Giv den lige lidt tid til at trænge ind, inden du kommer creme oven på. En flaske med 20 ml. koster 349kr. Den finder du HER. Jeg synes egentlig, man får meget for pengene, for de 20 ml. rækker langt. Altså, alt er relativt, men jeg kan godt nøjes med et enkelt pump morgen og aften. Psst. Hvis du har meget tørre hænder som mig, vil lidt fugt serum på håndryggen gøre underværker.

Læs ogsåEt danskproduceret rejsekit fra Ecooking

Du kan købe Ecookings produkter hos bl.a. Billigvoks.dk. Find et stort udvalg af Ecooking produkterne her.


Produkterne er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.


 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!