Anmeldelse: Zenz olie og make-up

Jeg kan mærke, at min hud er rigtig sart for tiden. Generelt er den bare tør og sart, især på kinderne, så derfor vil jeg gerne blive bedre til at bruge få gode produkter frem for mange af en tvivlsom kvalitet. Den seneste tid har jeg testet de her produkter fra Zenz, som jeg har fået tilsendt via Bapoon.dk. Produkterne her har 100% økologiske og naturlige ingredienser og er producerede i Danmark. Husk at anmeldelsen er min egen subjektive holdning, og produkterne kan variere på jeres hud og hår.

Zenz Oil Treatment: Denne olie er både til hår og hud, hvilket passer mig perfekt. Jeg har i mange år været af den overbevisning, at langt det meste der kan bruges på huden også kan bruges i håret. F.eks. olier og cremer. Det er jo virkelig praktisk. Det er en utroligt lækker olie, som trænger ind i huden næsten lige så hurtigt, som den kommer på. Den går direkte ind og fugter, og det er det samme, når jeg får den i mit hår. Det siges, at “olierne giver smidig hud, glans til håret og styrket hovedbund”. Det synes jeg ikke er for meget at love, og selv her i den dejlig tørre varme, kan jeg mærke forskel på både min hud og mit hår. Den skal dog helst bruges hver dag for de bedste resultater. Det er indholdet af koldpresset avocadoolie, abrikoskerneolie samt mandelolie, der gør alt det gode for hud og hår. Da det er en olie uden duft og konservering, kan den også bruges af gravide. Denne olie med 100ml i kan købes bl.a. HER til 295kr, hvor I også kan læse mere om den.

Zenz Mineral Foundation: Jeg siger altid, at jeg ikke bruger foundation. Det er vel at mærke den flydende af dem, for jeg er blevet utroligt glad for at bruge mineral foundation i løs pudder. Det er bare rigtig nemt at bruge, og denne fra Zenz er nemt at arbejde med og blender godt ind i huden, hvis man bruger bare en nogenlunde ordentlig børste. Jeg elsker, at den ikke indeholder alt muligt skidt og samtidig kan holde min. 30 måneder. Faktisk bruger jeg ikke foundation hver dag. Det er lidt i perioder og alt efter rødmen og udbrud i ansigtet. Jeg har selv prøvet farven Lily, som ikke er den lyseste i serien men dog stadig lys, så den passer til min hud. Der findes 5 varianter. Produktet er baseret på knuste mineraler og holder farven helt ok gennem dagen, men det er selvfølgelig altid oplagt at justere til i løbet af dagen. Sådan en ok stor bøtte med 7 gram koster 275kr, og den kan købes HER. Så kan den til gengæld også holde i flere år, hvis man ikke er den helt store pudderdåse.

Zenz Mineral Eyeshadow: Igen et ret godt produkt. Øjenskyggen her er i farven Stella, som er ganske lys men ret god til den mørkere sommerkulør. Den holder godt på øjnene i flere timer, hvis man ellers lige husker at lægge en god primer på øjenlågene først. Som det hører sig til med øjenskygge. 2 gram koster 175kr. og kan bl.a. købes HER.

Jeg har været ret tilfreds med disse produkter, som både er økologiske og svanemærkede. Lige som jeg kan lide det. De er naturlige men holder stadig godt. Jeg kan godt forestille mig, at jeg kommer til at prøve andre produkter fra Zenz på et senere tidspunkt. Jeg kan ikke sætte en finger på noget i forhold til produkterne, og det er set ud fra, hvor rene de er blevet producerede. Byd endelig ind med spørgsmål, hvis I vil vide noget.

Produkterne er tilsendt som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

7 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   6. juni 2014 / 17:11

   Så lækre, og de er sikkert også lige noget for dig og din hud 🙂

 1. Guapizimo
  2. juni 2014 / 20:33

  Det lyder da som nogle ganske interessante produkter 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. juni 2014 / 21:44

   Jeg synes, det er nogle af de bedre rene produkter, jeg har prøvet gennem de sidste par år 🙂 Man får vel sine favoritter 🙂

 2. Ida
  2. juni 2014 / 18:12

  LÆkkert, dem ville jeg også gerne prøve. Jeg har også kun hørt rigtig godt om mærket 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. juni 2014 / 21:44

   Så er det jo heldigvis nemt at bestille produkterne 🙂 De laver også rigtig lækre hårprodukter, Zenz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!