Anmeldelse: Vores hudplejeprodukter fra føtex

Som du jo ved, elsker jeg at teste nye skønhedsprodukter for at finde mine ultimative favoritter. Nogle gange tester jeg budgetvenlige produkter, og andre gange tester jeg dyrere produkter. I denne omgang har jeg testet fire forskellige hudplejeprodukter fra føtex serie Vores. Disse og mange andre hverdagsprodukter fra Vores kan købes i føtex. Bemærk at min anmeldelse er subjektiv.

For en del års tid siden efterhånden købte jeg en ny bodylotion. Min konto var mildest talt flad, så jeg ville gerne spare. Det blev til den billigste private label bodylotion fra mit lokale supermarked, og jeg slap med 10kr. for en stor tube. Produktet var det mest tarvelige, jeg nogensinde har haft i hænderne, og jeg fortrød at have sparet på en så basal ting. Siden da kan du nok tænke dig til, at mit forhold til skønhedsprodukter fra supermarkeder har været noget anstrengt. Jeps. De seneste par måneder har jeg smurt mig ind i denne serie, og jeg vil gerne love dig, at førnævnte produkter ikke er, hvad de har været. Den her serie er god! føtex giver nu os danskere muligheden for at spare på pengene men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med alderen er jeg selv blevet mere tilbøjelig til kvalitet frem for kvantitet.

Vores shower gel: Her er tale om en shower gel, som både pynter fint på badeværelset og er lækker at bruge. jeg kan ret godt lide emballagedesignet på produkterne, og det skriger da langt fra ‘supermarked’. Denne shower gel indeholder mandelolie og dufter ligeledes af samme. Den indeholder glycerin, som plejer huden og tilfører fugt. Lige hvad jeg har brug for midt i en travl hverdag. Prisen er også god. For 27kr. får du hele 250 ml.

Vores body lotion: Et af de produkter jeg bruger mest her om sommeren er olie eller body lotion/creme til kroppen. Min hud er simpelthen så tør, så jeg smører mig ind konstant på især ben og arme. Denne body lotion er lækker med indholdet af solsikkeolie og igen glycerin, som fugter og blødgør min hud. Duften er tilmed ikke alt for gennemtrængende. Den koster ligeledes 27kr. for 250 ml.

Vores bodycreme: Hvis du er mere til body butter eller creme, som jeg selv er, så har Vores også denne bøtte i serien. Den er lige en tand mere cremet og plejende end førnævnte body lotion. Jeg kan godt lide den, fordi den trænger godt ind og fugter. Indholdet er bl.a. af abrikoskerneolie. Prisen er 40kr. for 300 ml. Det er i hvert fald langt billigere end andre body butters, som ofte ligger på omkring 100kr. og op efter.

Vores håndcreme: Sidst men ikke mindst har jeg testet en håndcreme, og jeg har faktisk næsten brugt den op nu, fordi den er så god og fugtgivende. Den indeholder bl.a. E-vitamin, kreatin samt igen glycerin. Den trænger hurtigt ind og fedter ikke. Jeg kender faktisk ikke lige prisen på denne håndcreme, da jeg modtog den i en separat goodiebag til et event, men det kan da umuligt være mere end de 30kr. for 100 ml. Jeg får ofte købt mig en dyrere håndcreme, men denne er altså et virkelig godt fund til prisen.

Hvordan har du det med at købe supermarkedets egne skønhedsprodukter, og har du prøvet nogle af Vores produkterne? Jeg har jo som bekendt intet problem med det. Jeg elsker det faktisk. Som du allerede ved, er jeg begejstret for at kunne købe tøj i supermarkedet. Herunder VRS Fashion i føtex. Til gengæld skal der afsættes lidt længere tid til et besøg, haha.

Produkterne er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

4 Comments

 1. Cathrine
  22. juli 2015 / 13:37

  Jeg har prøvet nogle af dem, og de er faktisk overraskende lækre! 😀

  Cathrine
  // tiiner

  • Lullumut
   Forfatter
   23. juli 2015 / 21:38

   Fedt! 🙂 Det er altid dejligt at blive positivt overrasket 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!