Anmeldelse: Urtekram produkter

Jeg har i mange år været glad for at bruge de danske Urtekram produkter i min madlavning. Især er jeg glad for kokosolien og de små bøtter med krydderier, som jeg bruger næsten dagligt. I løbet af foråret er Billigvoks.dk begyndt at forhandle en stort udvalg af Urtekrams produkter, det gælder både inden for skønhed og madlavning, og i den forbindelse har jeg testet tre af produkterne. For det første vil jeg gerne være med til at bakke op om danske produkter, og for det andet kan jeg ret godt lide emballagedesignet og de fine farver. Urtekrams produkter har forskellige mærkninger, men bl.a. kan nævnes Fairtrade, Cosmos Organic, Vegan og Eco Cert afhængigt af produktet. Ikke dårligt. Bemærk at min anmeldelse er subjektiv.

Urtekram Brown Sugar shampoo: Jeg var ret spændt på at teste dette produkt, fordi jeg automatisk godt kan forbinde økologi med noget tørt og kedeligt. Men shampoo’en er god. Den er meget lind i konsistensen, skummer godt og er nem at arbejde med. Tilmed dufter den godt. For mig dufter den af urter og lavendel, men mon ikke det skal forestille at være brun sukker. Jeg må i et supermarked og stikke næsen i noget brun sukker, så jeg kan identificere duften, haha.  Jeg har brugt shampoo’en en del gange efterhånden og kan godt forfalde til den. Den er nemlig til tør hovedbund, og jeg kan love jer for, at min hovedbund er glad for den. Prisen er også god. 250 ml. koster 50kr, og produktet kan købes bl.a. HER.

Urtekram Nordic Birch dagcreme: Dagcremen her dufter godt men meget svagt, hvilket passer mig fint. Den findes i en pumpe version som her, og selve cremen er blød, let og lækker. Konsistensen er meget tæt på Embryolisse. Win win. Jeg synes, ansigtscremen trænger godt ind i huden uden at fedte men fugter samtidig. På grund af den lette konsistens er cremen optimal for mig om sommeren. Jeg er ikke sikker på, den giver min knastørre hud samme modspil om vinteren. 50 ml. koster 70kr. bl.a. HER. Sammenlignet med f.eks. Embryolisse er det jo et kup!

Urtekram Aloe Vera håndcreme: Det sidste produkt jeg har testet i denne omgang er håndcremen. Den dufter meget kraftigt af citrusfrugter, men jeg synes faktisk ikke, det bliver for voldsomt på noget tidspunkt. Snarere er det en beroligende og opkvikkende duft. Håndcremen er præcis lige så lækker som dagcremen ovenfor, og jeg har allerede brugt den meget. Den er rigtig god til en opkvikker tidligt om morgenen samt igen om eftermiddagen, hvor batterierne trænger til at blive ladet op. 75 ml. koster 45kr. Ret ok pris. Find den HER.

Faktisk har jeg også prøvet håndsæben fra Nordic Birch serien på et tidligere tidspunkt, og den kan jeg også varmt anbefale. Den kommer jeg nok til at købe til mit badeværelse igen. Hvad er jeres erfaringer med Urtekrams produkter?

Produkterne er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

7 Comments

 1. Anne Schmidt - WhatWhenWhere
  15. juli 2015 / 20:42

  Jeg overvejer selv at give Nordic Birch day cream en chance, da jeg selv er ovenud begejstret for den bodylotion, der hører til samme serie.

  🙂 Anne

  • Lullumut
   Forfatter
   19. juli 2015 / 18:26

   Det skal du da helt sikkert gøre så 🙂 Jeg har ikke prøvet bodylotion, men ansigtscremen er super og snart tom 🙂

 2. 3. juli 2015 / 23:22

  Lækre produkter, især den med brun sukker lyder god 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. juli 2015 / 18:55

   Jeg er vild med, at så naturlige og økologiske produkter stadig kan præsentere sig godt og yde godt 🙂

 3. Christinehs
  2. juli 2015 / 21:41

  Lækre sager! Jeg har faktisk aldrig prøvet urtekram beauty 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. juli 2015 / 21:56

   De kan varmt anbefales, og så er de jo heldigvis i den gode prisende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!