Anmeldelse: TRESemmé 7 DAY Keratin Smooth System

Det er sjældent, at jeg bruger den samme shampoo og balsam i ret lang tid ad gangen, men disse produkter fra TRESemmé har jeg brugt siden august, og jeg vil fortsætte med dem til sidste dråbe. De gør virkelig noget godt for mit krusede og bølgede hår. Serien fra TRESemmé hedder 7 DAY Keratin Smooth System, og kort og godt loves det, at produkterne giver glat og glansfuldt hår i op til 7 dage. Produkterne er tilpasset fint, skandinavisk hår men kan dog bruges af andre hårtyper også. Bemærk at min anmeldelse er subjektiv.

Udseende: Taget i betragtning af, at de her produkter bl.a. sælges i supermarkeder, synes jeg, de tager sig rigtig nydeligt ud. Især shampooen er rigtig nydelig med røde skær i emballagen. Og så er rødt og hvidt jo altid pænt sammen. Jeg kan også godt lide, at produkterne står på hovedet, hvilket altid gør det nemmere at få det sidste med ud. Og så kan de tilmed klippes op til sidst. Jeg må også lige give ros for håndpumpen på treatment produktet.

Konsistens: Produkterne er alle 3 meget lækre at arbejde med. De er hverken tykt eller tyndt flydende men bare lige midt i mellem. Jeg vasker altid mit hår 2 gange med shampoo, og den her gør det godt. Den skummer godt. Treatment produktet er lidt tykt mælkeagtigt og meget nemt at fordele og redde ud i længderne.

Duft: Alle tre produkter er til den parfumerede side men dufter skønt.

Virkning: Serien virker på en helt bestemt måde, som I kan læse i punkterne her nedenfor. Jeg har både brugt produkterne helt normalt, hvor jeg bare har krammet lidt treatment i længderne, men har jeg haft mere tid, har jeg gjort som beskrevet, og det har fungeret super. I begge tilfælde har mit hår virket både mindre kruset og sundere at se på. Selvom det trænger til en seriøs klipning efterhånden. Selvfølgelig har jeg fået det bedste og ønskede resultat ved at gå gennem punkterne. Nu er jeg ikke typen, der går 7 dage mellem en hårvask, selvom jeg ville ønske, det blev en realitet, så jeg har ikke testet det over mere end 2-3 dage. Men produkterne skal også kunne holde gennem et par vaske. Mit hår forbliver bare glattere, når det først har fået denne treatment i længderne. Og så står det også bedre imod regn og temperatur forandringer.

  • Vask håret med TRESemmé 7 DAY Keratin Smooth System shampoo og balsam.
  • Del håret ind i sektioner og påfør 8-10 pump af TRESemmé 7 DAY Keratin Smooth System Heat Activated Treatment i håret. Undgå hovedbunden.
  • Frisér hele håret igennem med en bredtandet kam.
  • Føntør med en rundbørste.
  • Afslut med at glatte håret med et glattejern. Kør glattejernet i gennem de forskellige sektioner ca. tre gange.

Pris/køb den her: I både shampoo og balsam er der 250 ml i, mens der er 120 ml i treatment produktet. Alle tre produkter ligger til en pris på 89,95kr. pr. stk, hvilket må siges at være ret budgetvenligt. Og det er tilmed en god pris for så gode produkter. De kan købes i Matas og større supermarkeder.

Andre produkter fra samme mærke: TRESemmé har et hav af serier og hårprodukter på markedet, så det er bare om at finde de produkter, der passer bedst til jeres hår.

Alt i alt: Det er en lækker serie med innovative produkter, og jeg synes, prisen er yderst rimelig.

Andet: Hold endelig øje her på bloggen. Måske kommer der snart en skøn give-away. Hint hint.

Produkterne er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!