Anmeldelse: Sexy Hair Soymilk shampoo og balsam

Det er blevet tid til en ny anmeldelse her på bloggen, og i den sidste tid har jeg brugt det her shampoo sæt fra Sexy Hair. Det hedder Soymilk og er fra deres serie Healthy (Sexy Hair). Begge produkterne er farvebeskyttende, og shampoo’en er uden sulfat. Bemærk at denne anmeldelse bygger på min egen subjektive vurdering af produkterne.

Udseende: Begge flasker er helt vildt cute at se på. De ligner 2 gammeldags mælkeflasker, og jeg kan slet ikke stå for dem. Super fint. De er desuden nemme at have med at gøre og holde fast på. Godt greb. Det er også muligt at få alt indholdet helt ud, da lågene kan skrues af.

Konsistens: Her er der tale om en god, lind konsistens, der er nem at arbejde med.

Duft: Shampoo’en hedder chokolade, og den dufter helt vildt godt. Sådan virkelig indbydende. Jeg får lyst til at bage en chokoladekage. Balsam’en derimod dufter bare mildt og lidt små kedeligt. Jeg synes ikke, duften bliver hængende i håret efter badet, men det ville måske også være lidt farligt at gå rundt og dufte af chokolade.

Virkning: Umiddelbart synes jeg ikke, jeg får sexet hår, men mit hår er da heller ikke blevet kedeligt. Måsk er det blevet sundere. Produkterne virker som de skal. De vasker mit hår rent, og så får jeg en god oplevelse i forhold til design og duft.

Pris/køb dem her: Produkterne koster normalt 169kr. pr. stk, men lige pt. er de på tilbud HER til 79kr. for shampoo og 49kr. for balsam. Super gode produkter til tilbudspris. Der er i øvrigt 400 ml i hver flaske.

Andre produkter fra samme mærke: Sexy Hair har også serierne Big, Short, Straight, Curly, Silk og Organics (Sexy Hair), så der er en hel del at vælge mellem. Herunder er der så mange forskellige hårplejeprodukter. Find dem alle HER.

Alt i alt: Gode hårplejeprodukter i pænt design. De gør, hvad de skal. Hverken mere eller mindre. Jeg overvejer, om jeg skal prøve nogle af deres Straight eller Curly produkter næste gang. Straight for at få mit hår glattere uden glattejern i hverdagen samt Curly for at fremhæve mine naturlige krøller. Jep, mit hår er lidt skizofrent. Har I selv stiftet bekendtskab med Sexy Hair produkterne før?

Produkterne er modtaget som gave

Share:

6 Comments

 1. Fru Striib
  11. januar 2014 / 12:50

  Jeg fik en varmebeskyttende spray engang. Den var jeg ikke heldig med. Den havde en, for min næse, en forfærdelig sød og syntetisk duft, og halvvejs virkede den ikke mere, spraydyssen gik i stykker.

  Foretrækker sprayprodukter med pumpe

  • Lullumut
   Forfatter
   11. januar 2014 / 19:24

   Øv, hvor ærgerligt. Det er jo meget forskelligt fra person til person. Jeg har ikke prøvet stylingprodukter fra det mærke.
   Jeg har været meget uheldig med en tørshampoo fra et andet mærke et par gange.

 2. BRUUN by BRUUN
  10. januar 2014 / 21:07

  Jeg brugte disse meget sidste år – de er ABSOLUT GENIALE! Det kan mærkes – på sigt – at der ikke er sulfat i. Det har reddet mit skrøbelige blonde hår totalt. Så fantastisk – og duften er bare fuldstændig fantastisk, som du skriver 😉

  Bad med chokoladeduft – what’s not to love? 😉

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   11. januar 2014 / 19:23

   Det lyder bare godt 🙂 Dit hår er jo også bare så flot, på trods af det er farvet. Ja, det er sådan en fantastisk duft 🙂

 3. Milana - TastyPrettyThings
  10. januar 2014 / 13:59

  Det er godt at der ikke er sulfat i. Jeg bruger en shampoo uden parabener og uden sulfat og som også er colour-safe og det er den bedste shampoo jeg nogensinde har brugt. Generelt bruger jeg kun hårprdukter fra Macadamia Natural Oil mærket. Det er ret dyrt, men mit hår har fået et nyt liv efter ejg skiftede til det og deres hårkur er den bedste i verden! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. januar 2014 / 19:22

   Ja, der er der ingen grund til. Kan godt huske, du fortalte om de produkter. De lyder også bare helt vildt gode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!