Anmeldelse: Scholl Velvet Smooth fodfil

Reklame

Jeg har efterhånden læst en del om den elektroniske fodfil Velvet Smooth fra Scholl, og jeg blev så nysgerrig, at jeg selv måtte have fingrene i den. For nu er sommersæsonen gået i gang, og for mit vedkommende betyder det ekstra fart over feltet for bl.a. selvbruneren, hårfjerneren og ikke mindst fodfilen. Hvis det ikke skal være nu, så ved jeg da ikke hvornår, haha. Velvet Smooth fodfilen var nomineret til flere priser i Danish Beauty Award 2015 og vandt prisen “Årets Bestseller 2015”. Bemærk at min anmeldelse er subjektiv.

Velvet Smooth fodfilen er ikke videre køn at kigge på i de blå og hvide farve. Ikke desto mindre er den noget så effektiv. Der er fire batterier i fra start af, og så skal der bare drejes på den for at få selve hovedet med de mikrofine diamantkrystaller til at dreje rundt. Det er ingen hokus pokus, og fodfilen fjerner nemt uønsket hård hud på fødderne. Den larmer en lille smule, og det støver også lidt, mens den er i brug, men jeg lægger næsten ikke mærke til det, mens jeg sørger for at få fine, bløde fødder.

Læs også: Anmeldelse af Salvequick exfoliating socks

Jeg kan læse mig til, at fodfilen har et automatisk sikkerhedsstop, hvis der trykkes for hårdt mod huden. Det har jeg testet, og jeg oplever det desværre ikke, men det ændrer nu ikke noget på min opfattelse af fodfilen. Fodfilen skal i øvrigt altid bruges på helt tør hud, og hovedet kan tages af og rengøres under rindende vand. Der følger et lille plastiklåg med, som kan sættes rundt om hovedet, så filen ikke hiver fat i f.eks. noget tøj i en rejsetaske.

Velvet Smooth fodfilen koster 249kr. (normalpris 349kr.), og den kan købes bl.a. lige HER hos Billigvoks.dk. Det er muligt at tilkøbe en refill af selve filen, til når det behov opstår, og det er meget simpelt at skifte filen ud. Det kræver blot et tryk på knappen på siden. Prisen er selvfølgelig i den højere ende, men jeg elsker alle former for skønhedsgadgets, der kan få det kedelige til at gå lidt hurtigere. Og nu er jeg nysgerrig – Har du selv prøvet denne fodfil?

Produktet er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

8 Comments

 1. 19. juli 2020 / 10:14

  Lyder smart; måske jeg skulle have skiftet min fodfil der kører på håndkraft ud med en Velvet??

  God søndag??‍♀️

  Kh
  Louise

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   19. juli 2020 / 14:13

   Kære Louise

   Ja, den er simpelthen så smart. Jeg har brugt den siden 2015 og har kun købt ekstra file en enkelt gang. Jeg synes, den er fantastisk 🙂 Når det er godt vejr som nu, bruger jeg den gerne ude i haven, så den kan drysse der 😉 Der er sikkert kommet en bedre model siden 2015..

   Kh. Louise

 2. Nivikka
  17. maj 2016 / 23:00

  Åhh så smart til en doven sjæl som mig 🙂 Lækker anmeldelse, det er dejligt at kunne læse lidt om den, inden man smider penge efter sådan et produkt

  • Lullumut
   Forfatter
   19. maj 2016 / 22:50

   Det er mega smart 🙂 Og jeg er rigtig glad for, at du kan bruge min anmeldelse 🙂 Jeg læser også altid selv om produkterne først..

 3. 15. juni 2015 / 22:16

  Jeg har den selv og bruger den også fra tid til anden (…når jeg lige husker det) 🙂 Men syntes egentlig at den er meget godt, og så lækkert at man ikke behøver sidde og file på livet løs

  • Lullumut
   Forfatter
   16. juni 2015 / 20:39

   Den er så smart! 🙂 Jeg har gjort det til en vane ved at lade den ligge i min øverste skuffe, hvor jeg har de ting, jeg bruger dagligt; hårbørste, dagcreme etc. 🙂 Ja, det går lidt hurtigere, haha..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!