Anmeldelse: Rudolph Care

Jeg var så heldig at få hele tre produkter fra Rudolph Care til min fødselsdag tilbage i januar. Det var lidt af et sats, for jeg havde faktisk slet ikke prøvet produkterne på forhånd. Jo, jeg fik engang et lille bitte brev med ansigtsolien i en goodiebag, men det er også det eneste. Nå, men jeg er meget begejstret for alle 3 produkter, og de er allerede sat på min ønskeliste til jul, haha. Ingen af dem er nemlig helt billige, så jeg kombinerer dem sammen med budgetprodukter for at få dem til at holde længere. Jeg synes, produkterne er utroligt pæne, samtidig med at de er rene og lækre. De er bl.a. certificerede med miljømærket Svanen og den økologiske certificering ECOCERT.

Rudolph Care Acai Body Lotion: Jeg havde egentlig slet ikke ønsket mig dette produkt, men jeg vidste også, at jeg ikke selv ville komme til at købe en bodylotion til den pris, så jeg valgte at kaste mig ombord i den. Og mums for en lækker lille sag, der både dufter godt og gør min hud babyblød. Jeg sparer lidt på den og bruger den helst i weekenderne, hvor jeg har god tid til at gøre mig klar. I hverdagene bruger jeg så en billigere bodylotion. 100 ml koster 245kr. HER, og 200 ml som den på mit billede koster 395kr. HER.

Rudolph Care Acai Roll-On Deo: Jeg har som oftest brugt en Biotherm roll-on deodorant de sidste par år, men jeg blev simpelthen nødt til at prøve denne. Det første jeg lagde mærke til var den dejlige, søde duft, som jeg kan blive helt afhængig af. Det bliver i hvert fald svært for mig at gå tilbage til en anden deodorant efter denne. Jeg er forholdsvis heldig og har ikke de store problemer med sved eller lugt under armene, med mindre det er meget varmt, eller jeg er stresset. Men jeg synes, denne deodorant gør det godt og er en værdig afløser for min favorit fra Biotherm. En deodorant med 50 ml i koster 155kr. HER.

Rudolph Care Acai Facial Scrub Mask: Med det her produkt tror jeg godt jeg tør sige, at jeg har fundet mit nye all time favorit produkt. Det er virkelig, virkelig godt. Igen, det dufter godt. Samtidig er det en rigtig god ansigtsscrub, og lader jeg masken sidde min. 10 min, har jeg den blødeste ansigtshud. Jeg bruger den ca. 2 gange om ugen i badet, og min ansigtshud elsker den. Jeg skal huske at have den afprøvet på mine hænder. 100 ml koster 295kr. HER, og den er alle pengene værd, for den er samtidig virkelig drøj i brug.

Udover at det er nogle voldsomt lækre produkter, kan jeg godt se et par ulemper ved dem. For det første er der prisen. Produkterne ligger i den dyre ende, og jeg kommer umiddelbart ikke selv til at købe dem igen, med mindre jeg kan købe dem 20% i Matas, Magasin eller Tax-Free. Dog tror jeg så heller ikke, at jeg kan holde mig helt væk fra f.eks. masken. Den er simpelthen for lækker til at undvære. En anden ulempe for mig er, at produkterne ikke har den længste holdbarhed. De tre produkter her har en holdbarhed på ca. 6 mdr, fra de er blevet åbnede. Men så gælder det jo bare om at forkæle sig selv i hverdagen, inden de udløber, haha. Har I prøvet nogle af produkterne fra Rudolph Care, og har I evt. nogle favoritter, I vil anbefale? Jeg vil gerne prøve dem alle, men især håndcremen og ansigtsrensen står højt på min liste.

Share:

10 Comments

 1. 29. marts 2015 / 21:43

  Jeg sværger også til Rudolph Care når det kommer til ansigtsrens og udover facial scrubben, så er jeg virkelig glad for deres cleansing foam, som virkelig kan anbefales. Bruger den både morgen og aften og den giver en ren og blød hud. Både facial mist og body oil har jeg også prøvet, men dem synes jeg dog ikke har gjort nogen synderlig forskel.

  • Lullumut
   Forfatter
   2. april 2015 / 17:43

   Bliver nødt til at prøve den cleansing foam 🙂 Synes det er det bedste at rense ansigt i. Skum altså 🙂
   Nej okay, så er der jo ikke nogen grund til at bruge flere penge på det 🙂 Body oil er vist også et af dyreste RC produkter 🙂 Tak for tip!

 2. StyleStories
  27. marts 2015 / 21:38

  Jeg har kropsolien, og den er rigtig god, og jeg elsker også duften, men ville aldrig selv give så meget for den. Jeg har haft den ret længe, bruger den ikke så tit, og den holder sig fint endnu. Men den er så også i en lufttæt pumpe, det gør nok en forskel.

  • Lullumut
   Forfatter
   28. marts 2015 / 00:51

   Det kan jeg godt forestille mig. Jeg har prøvet olien til ansigtet, og den er virkelig lækker 🙂 Tænker at det heller ikke gør så meget, når den er til kroppen. Som f.eks. et produkt til ansigtet. Jeg bruger en økologisk creme fra Rema1000 til ansigtet pt, og jeg tror, den er over de 6 måneder, men der er ingen tegn på forældethed på den. Det er noget mystisk noget 🙂

 3. Katrine Guldbæk
  25. marts 2015 / 11:49

  Jeg har faktisk kun afprøvet hendes håndcreme og den er jeg kæmpe fan af. Så har helt sikkert overvejet at afprøve nogle af hendes andre produkter 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   25. marts 2015 / 17:27

   Den skal jeg så meget have mig en dag! 😀 Synes det er nogle lækre produkter.

 4. Cathrine
  24. marts 2015 / 17:25

  De produkter har jeg ikke set før, tak for en anmeldelse af dem, kan være man skal have dem i baghovedet næste gang 😀

  Cathrine

  • Lullumut
   Forfatter
   24. marts 2015 / 21:59

   Ej, jeg var sikker på, alle kendte dem 🙂 Det var skam så lidt – du må forbi din lokale Matas eller Magasin og teste dem 🙂

 5. Mette
  24. marts 2015 / 15:46

  Jeg har også længe luret på RC (nej ikke Royal Copenhagen, tøhø) men det er igen også prisen der har holdt mig fra køb. Det er lækkert at høre, at masken er god, da den måske kunne være et emne for mig 🙂 Jeg er også tilhænger af Biotherm Deo’en, som jeg har brugt i mange år nu, så det er svært at skifte 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   24. marts 2015 / 21:59

   Haha, det kunne godt have været Royal Copenhagen til forveksling 🙂
   Ja, prisen er ikke i den budgetvenlige ende. Masken er såå god. Og en to-i-en da der både er scrub og fugtmaske 🙂 Win-win. Du må ønske dig den i snart-færdig-med-studiet-gave 🙂
   Jeg er virkelig blevet glad for deodoranten fra Biotherm. Købte bare sådan en 3 stk. pakke i lufthavnen, og nu kan jeg ikke slippe den. Men den her er også god 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!