Anmeldelse: Rønsbøl hudplejeprodukter

Reklame for Rønsbøl // Jeg går meget op i mit ansigt og sørger altid for to gange dagligt at rense det og komme creme på. Derfor var jeg meget begejstret, da jeg fik muligheden for at teste nogle hudplejeprodukter til ansigtet fra det, i mine øjne, anerkendte danske mærke Rønsbøl. Bemærk at min anmeldelse er subjektiv.

Rønsbøl day cream: Jeg har været meget glad for at bruge denne creme. Ikke nok med at konsistensen er let og luftig, så er cremen ikke for tynd. Min hud har føltes meget gennemfugtet og blød. Svaret ligger måske i, at cremen både indeholder macadamia nøddeolie samt abrikoskerneolie. Dagcremen indeholder som bonus solfilter og er til gengæld uden hverken parabener, farvestoffer eller parfume. Altså en forholdsvis ren creme. 50 ml koster 295kr. og kan købes HER.

Rønsbøl night cream: Natcremen er mindst lige så lækker som dagcremen, og umiddelbart virker det ikke, som om der er den store forskel på de to produkter. Men det er der. Da jeg havde brugt dagcremen op, begyndte jeg at bruge natcremen om dagen også, og der kunne jeg godt mærke, at natcremen er meget mere fed i det. Lidt for fed til min hud om dagen. Denne indeholder bl.a. jojobaolie og macadamia nøddeolie og ligesom dagcremen hverken parabener, parfume eller farvestoffer. Den koster 295kr. for 50 ml og kan købes bl.a. HER.

Rønsbøl face peeling: Denne face peeling, eller ansigtsscrub, kan jeg også godt anbefale. Den føles til den milde side med meget små skrubbekorn i. Måske kan I fornemme kornene på det nederste af billederne.  Det er i virkeligheden slet ikke korn men voksperler. Dem har jeg faktisk ikke hørt om før, men de er meget milde. Udover voksperler indeholder denne ansigtsscrub også arganolie og macadamia nøddeolie. Jeg bruger også produktet på tørre hænder eller på benene, og det fungerer godt som et multiprodukt. 50 ml koster 295kr. og kan købes bl.a. HER.

Rønsbøl face wash: Dette produkt er ikke med på billedet, men jeg har tidligere prøvet det, så derfor kommer det med i min anmeldelse. Jeg synes, produktet er rigtig godt, fordi jeg er glad for det meste ansigtsrens, som er i form af en gel eller en mousse. Det er super nemt og lækkert at arbejde med. Denne indeholder bl.a. grøn te og er dejlig kølende på huden. Den kan i øvrigt også bruges til at fjerne make-up med. Denne ansigtsrens koster 195kr. for 200 ml, og kan bl.a. købes HER. Igen er prisen i den høje ende, men jeg synes, pengene er givet rigtig godt ud for denne lækre rens i full size, og volumenmæssigt er der mest for pengene i dette produkt.

Alt i alt: Her er tale om nogle meget lækre produkter, som både ser eksklusive ud, samtidig med at de er gode for huden og uden nogen form for duft. Men overvej om det skal være kvalitet eller kvantitet, for cremerne er ikke ret drøje i brug og kan med fordel kombineres med nogle budgetvenlige alternativer. Min favorit af disse fire produkter er ansigtsrensen, som jeg er meget begejstret for og helt sikkert skal have hjem igen ved lejlighed. Kender du produkterne fra Rønsbøl, og har du selv prøvet dem? Produkterne kan købes i både fysiske butikker samt webshops, så der er rig mulighed for at prøve produkterne på egen hud. Du finder hele udvalget af Rønsbøl produkter HER.

Produkterne er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

2 Comments

 1. Ida
  22. april 2015 / 14:51

  Jeg har ikke prøvet deres face peeling, men både dag og nat cremen er jeg stor fan af og har lige fået en refill 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   22. april 2015 / 23:03

   Lækkert 🙂 Hvis du er glad for cremerne, så er jeg sikker på, du også vil synes om Rønsbøl’ peeling 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!