Anmeldelse: Redken Extreme Anti-Snap

Jeg fik for lidt tid siden mulighed for at teste denne Extreme Anti-Snap leave-in fra Redken. Tidligere har jeg prøvet både shampoo og balsam fra Redken, men det er første gang, jeg prøver et af deres andre produkter. Bemærk at min anmeldelse er subjektiv.

Udseende: Flasken er ser rigtig pæn og eksklusiv ud. Jeg er helt tosset med den blå farve og rillerne op langs siden. Det er en ret smart tud, som lige kan skubbes til side for at undgå uheld i f.eks. en taske eller skuffe.

Konsistens: Selve produktet er blødt og lækkert men ret så flydende. Der er ikke behov for den store mængde i håret, hvis I vælger kun at bruge det i spidserne, som jeg selv gør.

Duft: Produktet dufter rigtig dejligt. Det dufter sundt, lækkert, sødt, syrligt. Jeg kan ikke sætte fingeren på den specifikke duft.

Virkning: Det her er lidt af et multi produkt, da det både er varmebeskyttende, hjælper med at beskytte skrøbeligt hår samt modvirker spaltede spidser. Det indeholder nogle proteiner, som går ind og behandler håret, og jeg synes personligt, det hjælper. Det er ikke sådan, at mit hår ikke tager skade længere, men det føles sundere, når jeg kommer produktet i spidserne. Jeg kommer det altid i håndklædetørt hår, men det kan også sagtens bruges i tørt hår.

Pris/køb den her: Redken’s Extreme Anti-Snap leave-in forhandles bl.a. hos Billigvoks.dk, som jeg også har modtaget det til test gennem. Find det HER, hvor 250ml koster 198kr. Det er en helt fin pris, for jeg bruger den ca. et par gange om ugen, når jeg har vasket hår, og jeg har ikke engang brugt 1/4 del på 1-2 måneder.

Andre produkter fra samme mærke: Der findes et utal af produkter fra Redken; en serie til mænd, en hårplejeserie samt en styling serie, og der er tonsvis af produkter inden for hver af de serier. Jeg har tidligere prøvet All Soft og Smooth Lock (tidl. Smooth Down) shampoo og balsam, som jeg også kan sige god for.

Alt i alt: Et rigtig lækkert produkt er der her tale om. Jeg føler helt sikkert, det gør noget godt for mit hår, så jeg fortsætter med at bruge det.

Produktet er modtaget som gave

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

6 Comments

 1. STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP
  1. november 2013 / 07:58

  Super god anmeldese..
  elsker deres produkter 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   2. november 2013 / 14:10

   Tak! 😀 Det glæder mig, at du synes om den. Ja, de ved bare, hvordan man laver produkter. Dog ligger de ikke i den billige ende.

 2. Alexia Dahl
  29. oktober 2013 / 19:21

  Elsker selv det produkt, det er simpelthen fantastisk 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. oktober 2013 / 21:48

   Fedt, det er jeg glad for 🙂 Og du har jo også virkelig pænt hår 🙂

   • Alexia Dahl
    3. november 2013 / 14:14

    Århhh tak, det var sødt sagt 🙂

    • Lullumut
     Forfatter
     4. november 2013 / 20:32

     Hehe, det var så lidt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!