Anmeldelse: One Dust Volume Booster

For et stykke tid siden modtog jeg produktet One Dust Volume Booster fra Billigvoks.dk, og nu har jeg fået det testet lidt igennem, så jeg vil lige komme med en kort anmeldelse. Produktet er meget simpelt. Det er en saltvandsspray på pumpeform. Det påføres i tørt hår ved hårbunden ved at trykke på den sorte “pumpe”. Pulveret masseres ned i hovedbunden og giver håret fylde og glans.

De fleste af jer kender vel den lille, røde bøtte “Osis+ Dust It” fra Schwarzkopf, og det er meget det samme produkt. Dog vil jeg mene, at Dust It er meget nemmere at bruge, da One Dust kan være ret svært at få ud i den rigtige retning samt doseret i den rigtige mængde. Desuden er der altså også forskel på fylde-effekten, i hvert fald i mit hår. Jeg skal bruge en del af One Dust, før det fungerer på samme måde som med Dust It. Men altså, det er jo kun min egen subjektive mening, så det skal I selvfølgelig selv vurdere. Dust It kan bl.a. købes HER til 49kr. + porto, mens One Dust kommer til salg hos Billigvoks.dk i løbet af sommeren. OBS! Husk at I kan få 10% rabat på alt hos Billigvoks.dk resten af juni med koden “lullumut“.

Produktet er modtaget som gave

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

14 Comments

  1. Mel
    17. oktober 2016 / 19:27

    Kan du evt. fortælle, hvilke ingredienser ONE Dust indeholder? 🙂

  2. Milana
    28. juni 2013 / 13:54

    Jeg har ik prøvet nogen af dem :/ Dejligt med rabatkode 🙂

    • Lullumut
      Forfatter
      29. juni 2013 / 10:09

      Det må du gøre, hvis du har brug for lidt fylde 🙂 Velbekommen 🙂

  3. 26. juni 2013 / 17:47

    Den er jo meget finere end den røde bøtte 😀

    • Lullumut
      Forfatter
      26. juni 2013 / 22:56

      Så meget finere 🙂 Men også lidt sværere at dosere.

  4. Sofies closet
    26. juni 2013 / 14:52

    Uh, den ville jeg gerne prøve for lidt ekstra fylde 😀

    • Lullumut
      Forfatter
      26. juni 2013 / 22:56

      Så håber jeg, den snart kommer til salg 🙂

  5. 26. juni 2013 / 12:01

    Jeg har kun prøvet Dust It, men jeg synes flasken er ret flot …. sammenlignet med Dust It (men man kan jo selvfølgelig så bare vælge, at have den til pynt ha ha)

  6. 26. juni 2013 / 12:01

    Jeg har kun prøvet Dust It, men jeg synes flasken er ret flot …. sammenlignet med Dust It (men man kan jo selvfølgelig så bare vælge, at have den til pynt ha ha)

    • Lullumut
      Forfatter
      26. juni 2013 / 22:56

      Det er den helt sikkert også! Det fik jeg ikke lige nævnt i min pixi anmeldelse 🙂 Den præsenterer sig så meget bedre. Nu har jeg dog ikke plads til at have andet end shampoo fremme. Det kan man også 😉

  7. Karina
    26. juni 2013 / 11:09

    Jeg har prøvet begge og jeg er mest vild med dust it 🙂 Den er ret god 🙂

    Kig forbi min blog, der er gang i en giveaway om en Essie lak

    • Lullumut
      Forfatter
      26. juni 2013 / 22:54

      Dejligt at høre, den anden er et hit hos dig 🙂
      Jeg kigger forbi 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!