Anmeldelse: NIVEA produkter

Jeg elsker at teste nye skønheds produkter. Nogle gange bliver det nemlig til nye favoritter, og hvorfor ikke nøjes med det bedste. Nogle gange tester jeg produkter fra hidtil ukendte mærker, og andre gange tester jeg produkter fra klassiske mærker som i dette tilfælde NIVEA. Og NIVEA har bestemt rykket sig gennem årene og er ikke længere bare “mærket med den blå dåse”. Bemærk at min anmeldelse er subjektiv.

NIVEA In-Shower Body Lotion Skin Conditioner – Pampering Honey – Normal til tør hud

Det her produkt er på samme tid det mest underlige og det mest geniale. For hvem kommer body lotion på i badet. Ja, nu gør jeg da i hvert fald. Det her produkt er I altså nødt til at teste, før I danner jer en mening om det. Det bruges sidst i badet. Altså efter at body wash er skyllet af og lige inden, I stiger ud af badet. Så huden føles lækker og gennemfugtet, og jeg behøver ikke at bruge ret meget hvis over hovedet noget body lotion efterfølgende. Det føles rart og ikke klistret. Den findes i øvrigt også i andre varianter; bl.a. den originale NIVEA duft og med en duft af kokos. 250 ml. koster 49,95kr. Køb den bl.a. HER.

NIVEA Lip Butter – Original

Lip Butter fra NIVEA er en helt simpel læbepomade. Den føles umiddelbart ligesom den klassiske creme i konsistensen, men den er mild samt uden duft og smag. Meget behagelig. Dåsen er fin, og det er nemt at få læbepomade direkte på læberne uden at skulle stikke fingrene ned i den. I like. Tilmed bliver mine læber bløde af at bruge den. Den findes i forskellige andre varianter; bl.a. med blåbær, hindbær, karamel og vanilje. Find den HER til 29,95kr. for 19 ml.

NIVEA Body Lotion Firming Q10 – Normal hud

Den her bodylotion er jeg blevet meget glad for, og jeg bruger den dagligt. Den dufter naturligt men friskt og lækkert, og konsistensen er blød. Den fungerer til min hud både sommer og vinter. Den indeholder både Q10 og keratin, som skal være med til at opstramme huden. Jeg bruger den dog mest på mine arme og ben, og der mærker jeg ikke den store forskel. Det kommer selvfølgelig også an på ens kropstype. Den er i hvert fald god, så jeg fortsætter med at bruge den for at holde min hud blød i den kolde tid. Effekten vil normalt kunne ses inden for 2 uger med regelmæssig brug. Find den HER til 49,95kr. for 250 ml.

NIVEA Firming Cellulite Gel-Cream Q10 – Alle hudtyper

Denne her creme fungerer lige som den, jeg nævnte lige oven for. Forskellen er dog, at denne er i en gel form, og denne bruger jeg på mave, balder og lår. Her synes jeg nemlig, at den går ind og strammer kroppen ind. Det føles sådan, og jeg synes også, at jeg kan se en forskel. Normalt vil effekten kunne ses inden for 3 ugers tid. Jeg bruger den bare fast, fordi den føles god, og så bør jeg være klar til maj og bikini sæson, haha. Find produktet HER til 89,95kr. for 200 ml.

NIVEA Daily Essentials Skin Refining Scrub – Normal hud

Produktet er ikke med på billedet. Denne facescrub har jeg modtaget i min seneste Pigepakken, som jeg er begyndt at abonnere på. Jeg synes, konceptet er så hyggeligt. Jeg brugte produktet for nogle år siden, hvor jeg var ret glad for det. Efter en pause på et par år er jeg nu endnu mere vild med det. Der er nogle meget bløde peeling kort i denne scrub, så det føles slet ikke som en scrub på min hud. Min hud føles glat og blød efter blot en enkelt rens. Normalprisen er 69,95kr, men lige nu kan den købes til blot 34,95kr. HER for 75 ml.

Har I selv prøvet nogle af disse lækre produkter fra NIVEA? Spørgsmål til produkterne er meget velkomne.

Produktet er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne
Share:

6 Comments

 1. 20. januar 2015 / 12:14

  Min all-time favorit ansigtscreme er faktisk den blå Nivea (dåse) Når man er født med knastør hud så gør den bare underværker i en tør 5-øre. Dén og Helosan pattesalve. Ved godt jeg lyder som en bonderøv men ingen dyr ansigscreme når de to til sokkeholderne. Hvis man køber rynkecremer så undgå i stedet solen. Det er meget billigere og 100 gange mere effektivt 😀

  Tak for en fin blog her.
  Bedste hilsner
  Anne

  • Lullumut
   Forfatter
   20. januar 2015 / 21:36

   Den blå NIVEA creme er også god, men jeg bruger den kun på kroppen 🙂 Helosan har jeg faktisk aldrig prøvet. Det er helt sikkert smag og behag, men NIVEA fungerer super for mig 🙂

 2. Ida
  19. januar 2015 / 16:21

  Jeg er selv rigtig glad for Nivea, men har faktisk ikke prøvet nogle af dem du anmelder. Men deres almindelig bodyloation har været en tro følgesvend i mange år 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. januar 2015 / 20:00

   Ej, så må du ned i Matas, haha 🙂 Du skal prøve deres in-shower body lotion 🙂 NIVEA duer bare hver gang 🙂

 3. 19. januar 2015 / 11:17

  Elsker Niveas produkter, har kun positive oplevelser med dem og så er prisen bare helt fantastisk!
  Er helt vild med læbe balsamen, den er skøn – har den med vanilje 🙂

  / Liselotte

  • Lullumut
   Forfatter
   19. januar 2015 / 19:59

   Det samme her 🙂 Jeg er én gang blevet skuffet over et NIVEA produkt, men det er virkelig mange (!) år siden 🙂
   Den er også bare så god. Er sikker på vaniljen er lækker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!