Anmeldelse: Natural World Coconut Water shampoo og balsam

Hen over sommeren var det tid til at prøve en ny shampoo og balsam, og derfor har jeg testet Coconut Water fra engelske Natural World. Hvem kan sige nej til kokos i håret. Ikke mig i hvert fald. Produkterne er uden parabener og med certificeret økologisk kokosnød. Bemærk at anmeldelsen er baseret på mine erfaringer og dermed subjektiv.

Produkterne har jeg modtaget fra Nicehair.dk, som er en af de første skønheds webshops, jeg begyndte at købe fra tilbage i tiden. Jeg synes, de har et godt stort udvalg, og ofte er der gode tilbud i både deres nyhedsbreve og på deres Facebook side. Det ser ud til at gå ret godt for dem, for nu har de også åbnet en international side, Nicebeauty.com. Jeg håber, det kommer til at betyde et endnu større udvalg af internationale produkter.

Udseende: Jeg kan ret godt lide udseendet på produkterne. Især farverne gør mig i godt humør. Mint grøn er en af mine favorit farver.

Konsistens: Begge dele er naturligvis flydende, som de bør være. Men de er lidt til den tykke side, så det kræver lidt ekstra vand at fordele produkterne i håret. Mit tip er at vaske håret med shampoo to gange. Det har jeg gjort i flere år. Første gang får jeg vasket rester af f.eks. tørshampoo ud, og anden gang går shampooen ind og arbejder i dybden. Derfor er det også altid nemmere for mig at arbejde med shampooen i anden omgang. Og det behøver hverken være en stor mængde eller tage lang tid.

Duft: Åh, de her produkter dufter åh så lækkert af kokos. Jeg er stor fan af den parfumerede kokos duft. Det er ikke kokos som sådan men mere kokos vand, deraf navnet. Og det kan jeg altså godt li’. Tror alene jeg ville købe denne shampoo for duftens skyld.

Virkning: I mine øjne er det her en ret god shampoo og balsam. Måske er det den kokos, de indeholder, for mit hår bliver dejlig blødt og blankt af det. Mit hår kan ret godt li’ de her produkter.

Pris/køb dem her: Natural World kan I bl.a. købe hos Nicehair.dk. Shampoo med 500 ml. i koster 99kr, og balsam med 500 ml. koster også 99kr. Begge dele er netop nu på tilbud fra 249kr.

Andre produkter fra samme mærke: Der findes flere forskellige hårprodukter fra Natural World. Bl.a. laver de også shampoo og balsam med koffein og med marokansk argan olie. I samme serie med Coconut Water er der også hårolie. Det lyder ikke dårligt.

Alt i alt: Rigtig gode produkter som jeg vil fortsætte med at bruge. Jeg synes, 500 ml for 99kr. er en ret god pris for sådan et lækkert produkt. Selv kan jeg have produkterne i min. 3-4 mdr, da jeg ikke vasker hår hver dag eller bruger ret store mængder. Det ville ikke gøre mig noget, hvis de også blev solgt i 250 ml, for de fylder meget på min spinkle hylde på badeværelset.

Produkterne er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

2 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   9. september 2014 / 17:34

   Fedt 🙂 Jeg kan ikke huske, du skrev om det, men jeg har lige været inde og læse om det 🙂 Duften er så lækker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!