Anmeldelse: Moroccanoil Dry Scalp Treatment

Utroligt nok så har jeg faktisk aldrig prøvet nogen af produkterne fra Moroccanoil før indtil for nyligt. Og hvilken skam. Da jeg allerede har gang i lidt forskellig shampoo, besluttede jeg mig for at prøve denne Moroccanoil Dry Scalp Treatment, som behandler tør hovedbund. Jeg har modtaget produktet til anmeldelse af Billigvoks.dk. Bemærk at anmeldelsen er subjektiv.

Udseende: Mest af alt minder glasflasken mig om enten en flaske med medicin eller en sutteflaske, haha. Den er ikke super smuk i den brune glasflaske med den hvide gummi tut. Til gengæld står den blå og orange farve meget godt til den brune farve, hvilket trækker en smule op. Nu vil jeg slet ikke have denne flaske stående fremme, da den er i glas. Det er altså bare ikke så praktisk, når jeg kun har én proppet hylde på badeværelset, hvor den nemt kan falde ned fra.

Konsistens: Olien er, pudsigt nok, meget flydende, så den kan godt være lidt svær at dosere, men jeg vænnede mig hurtigt til at arbejde med den uden at spilde olie ud over det hele.

Duft: Den dufter ikke rigtigt at noget. Det er meget ligesom med madlavningsolie. Hvilket egentlig er meget rart.

Virkning: Se, nu kommer det rigtig spændende. Jeg valgte denne olie, da min hovedbund ofte driller mig. Den er tør og klør. Og det er ofte, når årstiderne skifter mellem kulde og varme, som f.eks. nu her hvor kulden kommer snigende. Jeg har brugt olien ca. en gang om ugen og ca. 30-60 min, inden jeg har været gået i bad for at vaske hår, typisk om aftenen. Olien behøver ikke at sidde i mere end 5-10 min, men for mig har det altså gjort en større forskel at lade den sidde længere. Man kan også vælge at sove med den natten over. Jeg synes, olien har været nem at fordele, men jeg har heller ikke sparet på den, når jeg har brugt den. Olien kan godt være lidt svær at vaske godt ud af håret, så derfor bruger jeg altid shampoo ad 2 omgange. Min hovedbund nærmer sig normal tilstand igen, og jeg glædes over ikke at have lyst til at klø hele tiden.

Pris/køb den her: Denne flaske med 45 ml i koster 199kr. og kan købes HER. Hvis man ikke har tør men derimod fedtet hovedbund, kan man købe en Moroccanoil Oily Scalp Treatment HER til samme pris. Det er ikke just billigt, men jeg synes, den gør underværker, og så vil jeg hellere bruge pengene på den end at gå rundt med en tør hovedbund. Man kan sikkert også få nogle andre produkter til samme formål, men nu er det lige den, jeg har prøvet.

Andre produkter fra samme mærke: Der findes rigtig mange andre produkter fra Moroccanoil, bl.a. shampoo, balsam, hårkur, almindelig hårolie, mousse mv. Find alle produkterne HER.

Alt i alt: Olien her har reddet min hovedbund for denne gang, og jeg fortsætter med at bruge den for at forebygge tør hovedbund, så jeg er klart tilfreds. Hvis jeg ikke finder et tilsvarende produkt, kommer den hjem til mig igen senere.

For god ordens skyld skal jeg lige gøre opmærksom på, at jeg har modtaget produktet til anmeldelse her på bloggen. Holdningerne er mine egne.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

7 Comments

 1. Sofies closet
  3. september 2013 / 15:00

  Det kunne være, jeg skulle prøve mig med sådan en til vinter. Godt tip. Tak! 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   3. september 2013 / 22:32

   Ja, gør endelig det, hvis du døjer med tør hovedbund 🙂 Velbekommen, selv tak 🙂

 2. 3. september 2013 / 14:48

  Uh den må prøves! Døjer med tør hovedbund om vinteren 🙁

  • Lullumut
   Forfatter
   3. september 2013 / 22:31

   Øv, det er altså bare ikke sjovt at rende rundt med tør hovedbund. Jeg synes helt bestemt, du skal give den en chance så 🙂

 3. Karina
  3. september 2013 / 10:16

  Jeg kan også godt anbefale den, men den er altså virkelig svær og vaske helt ud som du selv skriver 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   3. september 2013 / 22:30

   Dejligt, du også er glad for den 🙂 Ja, men jeg synes, det hjælper godt med at bruge shampoo en ekstra gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!