Anmeldelse: Macadamia Deep Repair Masque

Det er meget forskelligt, om man er til hårkur eller ej. Jeg elsker at bruge hårkur, når jeg vasker hår, fordi jeg har sådan noget uregerligt, kruset hår med både krøl og fald. Hvis jeg har god tid, så bruger jeg shampoo, shampoo igen, hårkur og til sidst en balsam i spidserne. Skal det gå lidt hurtigt, bliver det bare til shampoo og balsam, f.eks. i træningscenteret. Denne her hårkur indeholder naturlige olier og ekstrakter, bl.a. macadamia-, argan, tea tree- og kamille olie samt ekstrakt af aloe vera og alger. Det skal være med til at give håret pleje og fugt samt genopbygge det, og det siges at være godt til især tørt og ødelagt hår. Bemærk at anmeldelsen er subjektiv.

Udseende: Emballagen er simpelthen så fin. Den ser meget etnisk og marokansk ud. Mange af de andre produkter på markedet, som indeholder bl.a. argan olie, har blå på emballagen. Så det er faktisk fint med nogle andre farver som brun og grøn.

Konsistens: Det er en ret tyk hårkur, men den er heldigvis nem at fordele i vådt hår, når der kommer lidt vand på hænderne.

Duft: Duften er meget parfumeret, men jeg synes ikke, den bliver for voldsom på noget tidspunkt. En hårkur må nemlig godt dufte lidt lækkert.

Virkning: Jeg har selv brugt hårkuren et par gange om ugen, hvor det sidder i håret i 5-10 min. Det giver virkelig en god effekt. Mit hår bliver blødt som smør, hvis man kan sige det sådan, og så er det nemt at redde ud efterfølgende. Jeg synes selv, mit hår bliver mere regerligt og virker mindre tørt efterfølgende.

Pris/køb den her: Den her hårkur med 100 ml i koster normalt 104kr, men nu og et par dage frem er den på tilbud til blot 52kr, altså halv pris. Køb den bl.a. HER hos Billigvoks.dk.

Andre produkter fra samme mærke: Jeg har stadig til gode at prøve andre produkter fra Macadamia, men der findes en del hårprodukter fra samme serie. Bl.a. shampoo, balsam og hårolie. Find dem alle HER.

Alt i alt: Det er en rigtig lækker hårkur, og netop nu hvor den er til halv pris, er det altså bare om at slå til.

Produktet er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!