Anmeldelse: LING Herbal Clay Clarifying Mask

Spashop.dk har været så søde at lade mig teste denne maske fra LING, som eftersigende skulle være det nyeste nye mærke på skønhedfronten. Det er i hvert fald et mærke, jeg ser mere og mere til på bl.a. de store, danske skønhedsblogs. Bemærk at min anmeldelse er subjektiv.

Udseende: Emballagen er vældig pæn. Det hvide og grå gør den lidt eksklusiv, og så kan jeg godt lide tvistet med den blå farve midt i. Læg lige mærke til logoet. De første gange syntes jeg, det var grimt, men så lagde jeg mærke til ansigterne i det, og det er jo helt vildt godt fundet på.

Konsistens: Den virker først lidt tyk i det, men den er overdrevet nem at arbejde med og smøre ud og endda meget lind i det uden at være flydende. Pas på der ikke bliver klemt for meget ud af tuben. Jeg synes i øvrigt, at farven er enormt fin og tøsset.

Duft: Jeg synes slet ikke, den dufter af noget, men det er egentlig også meget rart, når man nu skal have den i ansigtet i 8 min. ad gangen.

Virkning: Den er som sagt nem at arbejde med, men den bider en lille bitte smule i huden, når den lige skal størkne. Det er ikke noget, der er generende, jeg har bare lagt mærke til det. Den skal sidde i 8 min. på huden og kan med fordel bruges 1-2 gange om ugen. Jeg har bl.a. brugt den i badet, og det er gået så fint. Min hud bliver babyblød efter sådan en omgang. Lige præcis denne maske hedder “detoxify & pore refining – congested & problem skin”. Nu er min ansigtshud ikke et stort problemområde, men når jeg til tider får for lidt søvn, ikke får motioneret nok eller spiser for udsundt (hej projektskrivning), kan min hud godt blive lidt grå, kedelig og irriteret. Her synes jeg især, masken er god, for den giver ligesom min hud lidt glød igen.

Pris/køb den her: En tube med 60ml kan købes hos Spashop.dk til 315kr. Jeg synes faktisk, det er lidt dyrt for så lidt, men omvendt er det en utroligt lækker maske, så man får da noget igen for pengene. Nu er jeg ikke så god til at huske at bruge ansigtsmaske oftere end 1 gang om ugen eller hver 14 dag, så derfor vil den holde et halvt års tid. Men bruger man sådan en maske på 1 måned, er det ikke helt så økonomisk. Spashop.dk er i øvrigt eksklusiv online forhandler af LING i Skandinavien.

Andre produkter fra samme mærke: Udover denne maske findes der et par andre masker samt peelinger, læbepomade, solcreme, cremer mv.

Alt i alt: Utroligt lækker maske. Jeg kunne helt sikkert godt tænke mig at prøve nogle flere produkter fra LING. Det kunne godt gå hen og blive en dyr men samtidig rigtig lækker fornøjelse.

Kender I LING, og har I selv prøvet nogle af produkterne? Hvis I har nogen spørgsmål til produktet eller webshoppen, må I endelig ikke holde jer tilbage.

For god ordens skyld skal jeg lige nævne, at jeg har modtaget produktet som gave. Holdningerne er mine egne.

Share:

12 Comments

 1. Jasmina
  21. januar 2013 / 18:57

  Jeg har ikke prøvet det mærke før, men jeg elsker ansigtsmasker 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   21. januar 2013 / 20:21

   Vi kan godt blive enige om, at ansigtsmasker er det bedste 🙂

 2. Guapizimo
  20. januar 2013 / 23:45

  Jeg har faktisk aldrig hørt om det før jeg læste indlægget her 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   21. januar 2013 / 20:20

   Det er skægt, som ingen kender den 🙂 Men den er god 🙂

 3. 20. januar 2013 / 22:05

  jeg har aldrig hørt om det før, men det lyder da lækkert!

  • Lullumut
   Forfatter
   21. januar 2013 / 20:18

   Den er sindssygt lækker 🙂 Jeg har læst en del om den rundt omkring 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   21. januar 2013 / 20:17

   Jamen velbekommen da 🙂

 4. Milana - TastyPrettyThings
  20. januar 2013 / 11:40

  Kender det ikke, men hodl op en god anmeldelse! Thumbs up 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   20. januar 2013 / 11:43

   Tusind tak, er glad for du kan lide den 🙂 Og måske endda gøre brug af den 🙂

 5. Didda
  20. januar 2013 / 11:06

  Har kender det ikke, men god anmeldelse 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   20. januar 2013 / 11:12

   Så må du kigge nærmere på det 🙂 Tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!