Anmeldelse: Idun Minerals make-up

Når det kommer til make-up, holder jeg det gerne i naturlige nuancer, med mindre den står på stor fest, og det gør den yderst sjældent for mit vedkommende. På det seneste har jeg prøvet make-up fra det svenske mærke Idun Minerals, som er en serie af naturlig mineral make-up, deraf navnet. Idun Minerals er dermatologisk testede produkter og kan benyttes af gravide og ammende, hvis nogen af jer står i disse situationer.

Først og fremmest, tjek lige den fine emballage. Jeg tror aldrig, jeg har set så pæn make-up før. De produkter, jeg har testet er Silfr mascara i sort, koralfarvet Mary lipgloss og brunlig Brunklöver øjenskygge. Denne mascara giver lange og adskilte øjenvipper. Nu er mine vipper meget korte i forvejen, men jeg kan bestemt godt se forskel. Mascaraen er lidt svær at bruge i starten, men nu er jeg blevet meget glad for den og bruger den dagligt. Det er vel altid sådan, at en ny mascara kræver lidt teknik øvelse. Jeg er helt vild med den koralfarvede lipgloss. Børsten er god, farven er pæn på læberne, og den klistrer ikke. Det sidste er vigtigt. Øjenskyggen er jeg også godt tilfreds med. Var først bange for, om farven ville blive for mørk til mig, men det er den fineste nougatfarve, når den kommer på. En perfekt øjenskygge til hverdag.

Produkterne forhandles bl.a. hos de danske apoteker og hos WebApoteket. Find mascaraen til 193,30kr. HER, lipglossen til 167,40kr. HER samt øjenskyggen til 128,50kr. HER. Priserne er i den lidt pebrede ende, men jeg synes nu alligevel, at man får noget for pengene. Find hele produkt udvalget HER og HER.

Produkterne er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

5 Comments

 1. Liselotte / Everyday Couture
  14. oktober 2014 / 14:32

  Hvor er du fin 😀 Er også mest til neutrale nuancer – du ser super godt ud!

  / Liselotte

  • Lullumut
   Forfatter
   14. oktober 2014 / 23:17

   Tusind tak for de pæne ord, Liselotte 🙂 <3 Jamen så skal du klart prøve disse ved lejlighed. Og rene produkter ftw.

 2. Ida
  14. oktober 2014 / 05:54

  JEg er lige som dig bedst til de neutrale nuancer. Og giver dig helt ret, en ny mascara kræver lige lidt øvelse i starter 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   14. oktober 2014 / 23:17

   Jeg er sikker på, vi begge sagtens kan bruge nogle stærkere farver, men jeg synes bare, det er nemmest at lægge neutral make-up 🙂
   Det synes jeg i hvert fald. Og så efter lidt øvelse er det knald eller fald 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!