Anmeldelse: Huawei Ascend P7

Efter jeg var i Paris i maj til lanceringen af Huawei’s nyeste skud på smartphone stammen, lovede jeg jer jo en anmeldelse af Ascend P7. Den kommer her. Det har været svært for mig at anmelde den, fordi jeg hele tiden falder over nogle nye, fede funktioner. Den kan bare rigtig mange ting. Så her er min anmeldelse efter knap 2 måneders intensiv brug. Og jeg er stadig rigtig glad for den, så jeg fortsætter med at bruge den.

Nu må I endelig spørge ind til de forskellige fordele og ulemper, jeg nævner her nedenfor. Det kommer nemlig i punkt form, så det ikke bliver alt for tekst tungt. Så skal jeg svare jer på bedste vis, og ellers undersøger jeg nærmere hos Huawei.

Fordele

 • Smart og flot design.
 • Mange temaer til at ændre udseende på telefonen.
 • To gode kameraer. Front til selfies med 8 megapixel og normalt bagkamera med 13 megapixel.
 • Gode billede funktioner som “forskønner” og “panorama” funktion.
 • Mulighed for panorama med frontkamera til “groufies”, gruppe billeder.
 • God pris for en high-end smartphone.
 • Spejl app til pigerne, med lyserød kant.
 • God lyd der kan spille højt.
 • Stor og klar skærm med 5 tommer full HD.
 • Mulighed for udvidelse af hukommelse med micro-SD kort.
 • Swype funktion i tekstbeskeder. Smart og nytænkende til hurtige beskeder.
 • Ved to tryk på volumeknappen, tager den et snapshot billede på lidt over 1 sek. i stand by tilstand.
 • 4G LTE. Kræver dog det rette simkort. Jeg har selv bestilt et nyt 4G simkort hos min udbyder, så når der er 4G dækning, der hvor jeg er, kan jeg bruge det.
 • Online manual hvilket er godt for miljøet. Jeg har lagt den på min PC, hvis jeg får brug for den.

Ulemper

 • Lige kort nok ledning i strømforsyningen, men jeg bruger faktisk bare min oplader fra den tidligere telefon. Dejlig universalt.
 • Højttaleren er på bagsiden af smartphonen, hvilket gør det sværere at høre noget, når den ligger på et bord. Et trik er at skubbe det ene hjørne en smule over kanten, så højttaleren ikke ligger direkte på bordet.
 • Swype funktionen er svær at vænne sig til men smart, når det først ligger i pegefingeren. Heldigvis er der normalt tastatur.
 • Jeg mærker ikke den store forskel, når telefonen er på 4G netværk. Det er ikke noget, jeg har prøvet før, så jeg tør ikke sige, om det er forskellen på 3G og 4G eller selve P7. Dog har jeg brugt mit 4G simkort til en test på min arbejdsplads, hvor vi bundlede nogle forbindelser for at opnå højere effekt, og det virkede godt.
 • Stor smartphone med stor skærm, som kan være svær at have i en bukselomme.
 • Ingen manual med i æsken, da den ligger online.
 • Er lidt langsom hvis man har flere apps åbne. Jeg bruger en app, der hedder “Optimering”. På få sekunder lukker den alle apps og frigiver hukommelse.

Yderligere

 • Findes pt. i sort og hvid. Sart lyserød kommer til Danmark senere.
 • Den vejledende pris ligger på 3.000kr.
 • Den kan bl.a. købes hos Telia og Call Me.

Smartphonen er modtaget som gave til presselanceringen, men holdningerne er som altid mine egne.

8 Comments

 1. 4. juli 2014 / 11:08

  Jeg elsker dine anmeldelser. Du er så grundig.

  Jeg er virkelig glad for min Iphone pt. så ved ikke lige om jeg skifter… vil gerne have en iphone 5 🙂

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   6. juli 2014 / 17:11

   Tusind tak, jeg sætter meget stor pris på din ros 🙂
   Nej, så er der jo ingen grund til at skifte. Du kan altid prøve telefonen i en butik.

 2. 1. juli 2014 / 06:42

  Den lyder da meget god, men jeg er ikke sikker på, at jeg er klar til at skifte fra min elskede IPhone… den er bare så velkendt ha ha…
  Jeg ved godt at andre smartphones er lige så gode og måske bedre, men det er ligeså meget det, at jeg ikke rigtig orker at skulle gøre alt anderledes 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. juli 2014 / 21:54

   Jeg kender godt det med at være vane menneske 😉 Måske er det derfor, jeg ikke er kommet overens med den iPhone, jeg bruger på job.
   Hvis noget kan være bedre og billigere, så vil jeg gerne give det en chance 🙂 iPhone ER dyre.. 🙂

 3. Charlotte
  29. juni 2014 / 22:21

  Tak, overvejer den lidt nemlig. Må man spørge hvilken tlf. du har fra før og hvordan er den sammenlignet?

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juni 2014 / 22:56

   Dejligt det kan bruges 🙂
   Det må du i hvert fald 🙂 De sidste 2 år har jeg haft en Samsung Galaxy S3 (Android). Så den er sammenlignet med den, min kærestes Huawei Ascend P6 og min iPhone 4, som jeg bruger på job. Generelt har jeg bare brugt den og testet den, men selvfølgelig er den sammenlignet med de andre modeller. Jeg bliver aldrig fan af iPhone, og jeg er meget tilfreds med Android 🙂

 4. Marlene Høj
  29. juni 2014 / 19:47

  Måske skulle man tjekke den ud…

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juni 2014 / 22:52

   Ja, det må du endelig gøre 🙂 Min kæreste bruger selv forgængeren, Ascend P6 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!