Anmeldelse: HH Simonsen The Wet Brush hårbørste

For mig er det vigtigt, at de skønhedsprodukter, jeg bruger dagligt fungerer. Især om morgenen har jeg ikke voldsomt meget tid, så det hele skal helst gå lidt hurtigt. Et af de seneste skønhedsprodukter hjemme hos mig er denne hårbørste fra HH Simonsen, som jeg vil anmelde her. Bemærk at min anmeldelse er subjektiv.

Hårbørsten hedder The Wet Brush, og det fantastiske ved den er, at den rent faktisk kan redde igennem vådt hår så let som ingenting. Jeg har i forvejen en ghd hårbørste med vildsvinehår, og den duer absolut ikke til vådt hår. Ikke til mit i hvert fald. Har jeg god tid i badet, når jeg både omkring shampoo, balsam og hårkur, men hvis jeg kun når at bruge shampoo, er denne HH Simonsen hårbørste altså en life saver. Den er dog også super god i tørt hår. The Wet Brush ser umiddelbart meget almindelig ud, men piggene er særligt udformede, så de både er skånsomme og effektive.

Hvis I er nysgerrige på selv at teste The Wet Brush hårbørsten fra HH Simonsen, kan den købes hos Billigvoks.dk til 129kr. (normalpris 169kr.) for denne størrelse og 79kr. for rejsestørrelsen. Find begge varianter HER. De findes i mange forskellige farver og mønstre, endda camouflage og leopard, og min version er denne i sølv.

Produktet er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

4 Comments

 1. PIXELS OG POESI
  20. april 2015 / 10:48

  Jeg elsker også min! Synes generelt mit hår er blevet mere medgørligt + at jeg kan strække tiden mellem hårvask længere – det er vist noget med at den trækker fedtet fra hårrødderne og ud i resten af håret, så håret ikke syner så fedtet, og resten af håret får glæde af det gode fedt fra hårrøddderne. Kan ikke huske den præcise forklaring, men det var noget min frisør forklarede mig.

  • Lullumut
   Forfatter
   20. april 2015 / 18:23

   Det er da en lækker bonus 🙂 Jeg troede ellers, at det var fidusen med en ghd eller Mason Pearson børste med svinehår, men det er da fedt, hvis denne gør det for dig 🙂

 2. 16. april 2015 / 13:56

  Det er da sådan en børste jeg skal have, mit hår er slet ikke til at frisere når det er vådt 🙁

  • Lullumut
   Forfatter
   16. april 2015 / 23:38

   Hermed en varm anbefaling af The Wet Brush 🙂 Jeg vil næsten gerne love dig, at du ikke kan undvære den 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!