Anmeldelse: got2b – 2sexy hårprodukter

Her den anden dag modtog jeg en ordentlig pakke med forskellige hårprodukter fra got2b. Af de produkter jeg har modtaget, kommer der her en anmeldelse af de 2 styling produkter fra got2b – 2sexy serien.

Det første produkt er got2b – 2sexy volumizing hairspray, og det andet er got2b – 2sexy volumizing spray mousse. For det første er jeg helt skudt i det pink design. Det er alt for lækkert og feminint. I love it! Begge produkter dufter godt parfumeret, dog uden at det bliver for meget. Jeg bruger sjældent hårspray eller hårmousse til hverdag, men skal jeg ud om aftenen, får den gerne lidt ekstra. Normalt bruger jeg hårspray oppe i toppen, når jeg har sat frisuren, og så bruger jeg hårmousse i enderne for at give mit fald lidt ekstra struktur. Faktisk er denne hårmousse også beregnet til, at man kan spraye den direkte ned i hårbunden, så man ikke behøver at få mousse på fingrene, og det er da smart. Pga. alt mit fald i håret, har jeg ikke det store behov for fylde, men derfor kan mit hår sagtens klaske sammen i løbet af dagen og især her i sommervarmen. Jeg brugte begge produkter i mit hår i går morges, både i toppen og i enderne, og mit hår sad så meget pænere, end det normalt ville gøre efter en lang dag på job. Anbefalelsesværdigt. Produkterne koster et sted mellem 30kr. og 70kr. og kan bl.a. købes i Matas. Det er helt fair priser i min optik.

Udover disse got2b – 2sexy produkter har jeg også modtaget rockin’ it hårspray, rockin’ it tørshampoo, beach matt saltvandsspray, beach babe spray der lysner håret, oil-licious styling olie, iStylers voks samt en ProSalon hårtørrer fra Bosch. Faktisk har jeg ikke prøvet et eneste af produkterne før, så jeg glæder mig til løbende at tage dem i brug. Især de 2 beach-produkter er jeg ret spændt på at prøve. Har I erfaring med nogle af produkterne fra got2b?

I næste uge kommer der en give-away, hvor en af jer kære læsere kan vinde nogle af de viste produkter fra got2b. Juhuu!

Produkterne er modtaget som gave. Holdningerne er helt mine egne.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

12 Comments

 1. 11. juli 2013 / 17:55

  Shit en lækker omgang :p Jeg synes deres produkter er ganske fine 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   11. juli 2013 / 21:58

   Jep, det var en flot omgang 🙂 Nu mangler jeg ikke noget længe, haha 🙂

 2. Signe
  11. juli 2013 / 10:59

  Jeg har tit brugt hår mousse og hairspray fra Got2be, jeg er dog ikke sikker på, om det lige er dem du har, men anyway så er jeg virkelig godt tilfreds med Got2be. Jeg synes deres produkter lever op til ens forventninger.

  • Lullumut
   Forfatter
   11. juli 2013 / 21:58

   Rigtigt deligt med positiv feedback 🙂 De er nemlig rigtig gode til prisen også 🙂

 3. Ida
  10. juli 2013 / 12:54

  Jeg menes faktisk aldrig at have prøvet noget derfra.

  • Lullumut
   Forfatter
   11. juli 2013 / 21:57

   Så er det da på tide.

 4. Katrine Guldbæk
  10. juli 2013 / 10:17

  Jeg har prøvet lysnings produktet og hold da op det virker bare efter få gange :-). Deres mousses er også helt fantastiske 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. juli 2013 / 21:57

   Fedt! 🙂 Bare mit hår ikke bliver alt for lyst 😉

 5. 10. juli 2013 / 09:57

  Jeg brugte deres tørshampoo en årgang, da jeg var lyshåret 🙂 Den var jeg meget tilfreds med 🙂 Lækre sager du har fået dig ellers! Glæder mig til at høre mere om dine tests 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. juli 2013 / 21:57

   Dejligt at høre 🙂 Jeg kan ofte godt have problemer med tørshampoo i mit mørke hår 😉 Ja, helt vildt. Jeg skal se, om jeg kan komme igennem dem alle lidt hurtigt 🙂

   • Tine
    19. juli 2013 / 20:39

    Jeg kan i den grad anbefale matas egen tørshampoo, der også findes til mørkt hår 🙂 Den er langt bedre efter min mening. Jeg er ikke så vild med lugten af den fra Got2Be 🙂

    • Lullumut
     Forfatter
     21. juli 2013 / 09:49

     Den fra Matas bruger jeg faktisk pt 🙂 Har dog ikke set den til mørkt hår, men tak for tippet 🙂 Uh, jeg kan godt lide lidt god duft 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!