Anmeldelse: Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate

Da jeg var yngre, lavede jeg ret meget mimik med mit ansigt. Det har sat sine spor i form af et par dybe rynker i min pande. Og helt ærligt, de er altså ikke de kønneste, når man kun er 28 år. Derfor blev jeg særligt glad, da jeg modtog dette sæt fra Eucerin, som vandt prisen “Årets mest populære ansigtsplejeprodukt” ved Danish Beauty Award 2014 her i foråret. Det er ikke de første produkter fra Eucerin, jeg har blogget om før, og de laver generelt gode produkter. Bemærk at min anmeldelse er subjektiv.

Sættet her består primært af serumet Hyaluron-Filler og sekundært af en ansigtscreme. Serum findes i de små tuber, som der er 6 af i en æske til 290kr. 1 tube svarer ca. til en uges forbrug, og det passer for mit vedkommende. Jeg renser min hud morgen og aften og kommer serum i to lange striber i min pande. Nogenlunde der hvor rynkerne er. Herefter lader jeg det sætte sig lidt, og så kommer jeg cremen på i hele ansigtet og på halsen. Denne serum er til ansigtet og kan bruges lige der, hvor man har behov. Det kan f.eks. være rundt om øjnene eller ved smile rynkerne.

Jeg har kun brugt dette serum i 2-3 ugers tid, men jeg må tilstå, at det virker. Mine rynker i panden ser helt bestemt mindre ud, når jeg kigger mig i spejlet. Det er klart, at de aldrig vil forsvinde helt, og med tiden vil de også kun blive dybere. Men det er helt sikkert rart at kunne holde dem i skak, så selvom dette serum ikke er billigt, vil jeg nok købe det igen, da jeg kan se, og mærke, at det virker. Det fungerer vel lidt ligesom, når man har fået en revne i et trægulv og dupper vand på, hvorefter revnen så udfyldes en smule. Begge produkter kan købes på de danske apoteker. Skriv endelig hvis I vil vide mere.

Produkterne er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

11 Comments

 1. Linn Walberg
  7. august 2014 / 19:59

  Jeg sniger mig lige ind over målstregen… Ved jeg er slemt sent på den, men det er også derfor jeg har brug for lidt hjælp, for rynkerne er blevet meget tydelige af, at stresse over, at jeg nok ikke kan nå, at være med i din super skønne konkurrence 🙁

  Men ha’ en dejlig sommer alligevel 🙂

  Solstrejf fra Linn

  • Lullumut
   Forfatter
   8. august 2014 / 15:42

   Dette er desværre ikke det indlæg med en give-away 🙂

 2. Cille Bjerring Larsen
  6. august 2014 / 07:26

  Uhh det ville jeg gerne prøve. Krydser fingre og håber at jeg er heldig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   8. august 2014 / 15:42

   Dette er desværre ikke det indlæg med en give-away 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. august 2014 / 18:36

   Helt bestemt 🙂

 3. Anne-Marie
  2. august 2014 / 10:52

  Super indlæg! Vil jeg helt sikkert også prøve til ” bekymrings” rynken 🙂

  Håber I hygger stort i New York <3

  • Lullumut
   Forfatter
   3. august 2014 / 18:36

   Det må du gøre 🙂
   Det gør vi, tak <3

 4. 1. august 2014 / 12:56

  Jeg må altså prøve de her små pipetter, nu er jeg jo godt på vej mod de 31 år, og jeg har altså en vred rynke mellem brynene. Jeg ser nu ikke mig selv som en sur mor, men jeg må altså rynke brynene en del for der er en fuge på vej 🙁
  God weekend 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. august 2014 / 18:35

   Jeg kan varmt anbefale det 🙂 Du kan holde øje her på bloggen, hvor jeg udlodder 1 x serum 😉
   Tak, i lige måde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!