Anmeldelse: Eucerin DermatoCLEAN hudplejeprodukter

Jeg har fået tilbudt at anmelde et hold hudplejeprodukter fra Eucerin, og jeg kan allerede nu røbe, at jeg udlodder et sæt magen til på bloggen om et par dage. Så kan I jo lige læse min anmeldelse først og se, om produkterne er noget for jer. Bemærk at anmeldelsen er subjektiv. Den serie, jeg har testet gennem de sidste 2 ugers tid hedder DermatoCLEAN, og de produkter jeg har testet er:

* Eucerin DermatoCLEAN Waterproof Eye Makeup Remover til alle hudtyper
* Eucerin DermatoCLEAN Mild Cleansing Milk til tør og sensitiv hud
* Eucerin DermatoCLEAN Clarifying Toner til alle hudtyper
* Eucerin DermatoCLEAN 3 In 1 Cleansing Fluid til alle hudtyper
* Eucerin DermatoCLEAN AQUAporin ACTIVE Moisturising Cream Light
 

Udseende: Produkterne ser lidt halvkedelige ud, men til gengæld fungerer de rigtig godt for min hud, og så gør det mig ikke så meget. Og så er det produkter, som kun kan købes på apoteket, så derfor skal de bare være stilrene, haha.

Konsistens: Jeg er rigtig glad for især øjenmake-up fjerneren, som er 2 væsker, der rystes sammen. Og så fjerner den helt fint min vandfaste mascara, bonus. Derudover har ansigtscremen også den dejligste og lette konsistens, deraf “light” i navnet. Rensen er jeg ikke så glad for. Forstået på den måde, at jeg for tiden kun bruger rens, der skummer op med vand og ikke skal bruges på en vatrondel, som denne. Jeg har dog forsøgt mig med at komme lidt i hænderne og blande det med vand, og det fungerer ok men ikke optimalt.

Duft: Alle produkterne er uden parfume, og derfor dufter de af absolut intet. Det kan jeg ret godt lide, lige når det kommer til mine rense rutiner.

Virkning: Jeg bruger produkterne på den måde, at jeg starter med øjenmake-up fjerneren, herefter bruger jeg rensen, så skintonic og så cremen. Sådan har det været for mig morgen og aften i mindst 10 år, og det fungerer bare. På dovne eller travle dage kan 3 i 1 rensen bruges, men jeg vil dog stadig bruge øjenmake-up fjerneren også og så afslutte med cremen. Jeg er glad for alle produkterne, som giver fugt til min tørre og sarte ansigtshud, så jeg er mere end tilfreds. Cremen skal jeg helt sikkert have igen. Den er en tæt kandidat til min favorit creme fra Neutral. Nå ja, og så er alle produkterne dermatologisk testet, og det kan vel ikke være helt skidt.

Pris/køb den her: Produkterne kan kun købes på apotekerne, enten på de fysiske apoteker eller online, f.eks. HER. Der kan I også finde priserne på de forskellige produkter, som koster mellem 110kr. og 155kr. Cremen er den dyreste til 155kr, som er lidt i overkanten i forhold til indholdet på 40 ml, men så er den altså også virkelig god, for min hud vel at mærke.

Andre produkter fra samme mærke: Der findes en del andre produkter fra Eucerin, bl.a. bodylotion, deodorant og scrub, så det er altså muligt at købe alle sine produkter fra det samme mærke. Find dem alle HER.

Alt i alt: Jeg er ret godt tilfreds med DermatoCLEAN hudpleje sættet fra Eucerin. Det er mildt og fungerer bare, og så er det smart med 3 i 1 rensen. Dog håber jeg altså, at den almindelige rens kommer i pumpeform med skum på et tidspunkt. Det kunne være virkelig lækkert.

For god ordens skyld skal jeg lige gøre opmærksom på, at jeg har modtaget produkterne til anmeldelse her på bloggen. Holdningerne er mine egne.

Share:

6 Comments

 1. 17. september 2013 / 10:06

  Det lyder lækkert…
  Jeg har faktisk aldrig prøvet produkter derfra… men jeg er meget tilhænger af de “rene” produkter, så jeg skal måske prøve det af.

  • Lullumut
   Forfatter
   17. september 2013 / 20:27

   Det er det virkelig også.
   Præcis, det er også sådan, jeg har det. Hvorfor bruge noget med alt muligt, hvis de produkter uden er mindst lige så gode 🙂 Du skal prøve cremen 🙂

 2. Katrine Guldbæk
  16. september 2013 / 11:27

  Serien er så lækker og min hud er blevet meget pænere efter jeg har haft den brugt, så jeg er ligeså stor fan som dig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   16. september 2013 / 17:35

   Det er virkelig dejligt at høre 🙂 Det er rart, når det er nogle produkter, som bare virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!