Anmeldelse: emerginC hudplejeprodukter + rabatkode

Gennem den sidste måneds tid har jeg haft muligheden for at teste et par hudplejeprodukter fra emerginC. Jeg har testet en pomegranate cleanser, en pomegranate toner og en protocell ansigtscreme. Alle produkterne har jeg modtaget fra Cocopanda.dk med henblik på at anmelde dem her på bloggen. Bemærk at min anmeldelse er subjektiv. Jeg har fået lov til at dele en rabatkode med jer, og den giver 20% på alle produkter fra emerginC hos Cocopanda.dk. Koden er “Louise-ec” og gælder fra i dag til og med på søndag. Find emerginC produkterne HER.

Udseende: Produkterne ser yderst præsentable ud, selvom de blot er i plastik. De er pæne at have stående fremme, og især cleanser og toner ser pæne ud med det flydende indhold i. Jeg har fjernet de klare plastiklåg, så jeg ikke behøver at tage dem af og på flere gange dagligt. Pumperne på begge produkter gør det nemt at bruge produkterne samt at dosere den rigtige mængde. Krukken med ansigtscremen er uhygiejnisk, men det har emerginC undgået ved at lade en lille palet følge med, så man ikke skal stikke fingrene ned i krukken. Super praktisk. Det tror jeg aldrig, jeg har prøvet før.

Konsistens: Rensen er sådan temmelig flydende men lidt fast gel agtig i det, mens toneren er meget flydende og godt kan sprøjte lidt, når man trykker på pumpen for at få noget ud. Cremen er ret fed i det men stadig nem at arbejde med.

Duft: Produkterne dufter meget svagt af granatæble, i hvert fald cleanser og toner. Tonerens duft er en lille smule kraftigere. Cremen dufter blidt og rent.

Virkning: Jeg har brugt sættet i lidt over en måned, og jeg renser altid mit ansigt både morgen og aften, hvilket er meget vigtigt for mig for at holde min hud ren og pæn. Jeg har brugt 2-3 pump af cleanseren ud på hænderne og skummet godt op med vand. Det har fungeret rigtig godt. Toneren har jeg kun brugt om aftenen og aldrig efter et bad, så den har jeg ikke brugt ret meget af. Når jeg har brugt den, har jeg sprøjtet ca. 4 gange ud på en vatrondel for derefter at duppe den på huden. Den er ikke helt så blid i det som cleanseren men stadig god. Cremen er lidt tyk i det, men den har nemt ved at blive absorberet på min tørre hud, og den har jeg været yderst tilfreds med. Den har rigtigt gået ind og gennemfugtet, skønt.

Pris/køb den her: Alle produkterne kan købes HER hos Cocopanda.dk. En cleanser med 240 ml i koster 239kr, og en toner med 240 ml i koster også 239kr. En krukke med 50 ml creme i koster 519kr. Alle priserne er meget fair i forhold til produkterne. I en cleanser og toner har jeg til 4-5 mdr, og så er det jo bare at dividere beløbet ud, hvorefter det ikke virker så voldsomt. Cremen til gengæld er ret dyr, men den er altså også virkelig lækker. Jeg har brugt hele min, men det er muligt at bruge mindre mængder eller kun at bruge den morgen eller aften for at lade den holde længere.

Andre produkter fra samme mærke: Der findes adskillige andre hudplejeprodukter fra emerginC, og nogle af dem lyder mere indbydende end andre. Find dem alle HER. Og så er det jo muligt at matche på kryds og tværs af serien, som man har lyst til.

Alt i alt: Jeg er godt tilfreds med serien, så jeg vil fortsætte med at bruge produkterne. De virker milde og naturlige, og min hud føles blød og rar efter brug. Produkterne er uden parabener, de er ikke testet på dyr, de er naturlige og uden kunstige farvestoffer.

For god ordens skyld skal jeg lige gøre opmærksom på, at jeg har modtaget produkterne til anmeldelse her på bloggen. Holdningerne er mine egne.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

4 Comments

 1. Marlene Høj
  6. september 2013 / 16:20

  Uhm, elsker granatæbler – Det lyder til at de også er gode på flaske 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   7. september 2013 / 10:43

   De er også lækre 🙂 Og så er de nok mindst lige så lækre i skønhedsprodukter 🙂

 2. Carina Trinhammer
  6. september 2013 / 08:44

  Dejlig anmeldelse! 🙂 Jeg har selv overvejet produkterne, så vi klart tage dine meninger med i overvejelsen. De ligger trods alt i den dyre ende, synes jeg 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   7. september 2013 / 10:42

   Tusind tak 🙂 Hvor er jeg glad for, at du kan bruge den 🙂 Ja, så skal du da helt sikkert skynde dig at købe nogle af produkterne, nu hvor du kan få rabat 🙂 Jo, den ligger selvfølgelig i den dyre ende, og især hvis man er studerende som du 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!