Anmeldelse: Divaderme til øjenbryn og øjenvipper

En ting vi kvinder ofte meget gerne vil have er tættere øjenbryn samt længere vipper. Nogle kvinder er født med det, mens andre af os er knap så heldige. Jeg hører til den sidste del. Mine øjenbryn er jeg ok tilfreds med, men de må gerne være lidt tættere, eller fyldigere om man vil. Mine øjenvipper er næsten ikke eksisterende og må især gerne være længere.

Jeg har flere gange overvejet at få lavet lash extensions. Desværre synes jeg ikke, at min økonomi er til en refill hver 3. uge. Derfor blev jeg glad, da jeg fik muligheden for at teste nogle produkter fra Divaderme. Det er vigtigt, at du læser godt på æskerne. Du får nemlig den bedste brug ved at få alle de gode tip, der står derpå.

Divaderme Brow Extender II:

Denne bruger jeg til mine øjenbryn, og farven er den mørkeste, Dark Espresso Brown. Jeg er helt vildt glad for denne, og den er utroligt nem at bruge. Det er små mini fiber hår, som lægger sig pænt oven på øjenbrynene. Utroligt fascinerende. Husk at børste de løse hår af børsten. Ellers kan de komme i øjnene. Produktet siges at styrke brynene efter 4-6 uger, men jeg har dog kun nået at bruge det i ca. 3 uger, så det kan jeg desværre ikke fortælle nærmere om. Denne brow extender er i øvrigt nem at fjerne med helt alm. make-up fjerner om aftenen. 9 ml. koster 206kr. Find den HER.

Divaderme Lash Extender:

Jeg har brugt denne til at forlænge mine øjenvipper med. Den indeholder også små fiber hår. Det er vigtigt, at denne bruges oven på mascara. Denne mascara skal være helt ny og meget våd, så hårene sidder fast. Den kommes både under og over hårene for at holde dem fast. Jeg er desværre ikke helt overbevist omkring dette produkt. Men jeg er sikker på, det bare er en vanesag som med så meget andet. Øvelse gør mester. Jeg kan sagtens se effekten med en smule længere vipper. Jeg synes bare ikke, det kommer til at se rigtig godt ud. 9 ml. koster 206kr. og kan købes HER.

Divaderme Mascara Diva:

Her er det sidste produkt, jeg har testet i denne omgang. Det er egentlig bare en helt almindelig mascara, som jeg har brugt sammen med lash extenderen. Det er en meget våd mascara, så derfor er den selvfølgelig god til at kombinere med de små løse hår. Dog synes jeg næsten, at den er for våd, og at der er for meget mascara på den. I hvert fald hvis den skal bruges som almindelig mascara. Det er selvfølgelig kun lige i starten og aftager, som den bliver brugt. 7,4 ml. koster 152kr. HER.

Jeg håber, du kan se forskellen på de tre sidste billeder. På det første af dem har jeg ingenting på. Og på de to sidste har jeg både fået lidt på øjenbryn og øjenvipper. Det er helt utroligt, hvad et par pæne øjenbryn kan gøre for et kvindeansigt. Alle produkterne kan købes hos Billigvoks.dk, og du finder hele Divaderme udvalget HER. Spørgsmål er som altid velkomne. Hvad har du af erfaring med lignende produkter?


Produkterne er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!