Anmeldelse: Dermalogica solcreme spf 50 sport

Her om sommeren har jeg ét skønhedsprodukt, som kommer før alle andre, og det er altså solcremen. Jeg håber, I andre har det på samme måde. Min hud er meget lys, så jeg har faktisk fast en solcreme med mig i håndtasken om sommeren, så jeg er forberedt på spontane aftaler i solen. Og ja, det skal helst gerne være en med faktor 50. Så kommer jeg bedst gennem sommeren. Husk at min anmeldelse er subjektiv.

Udseende: Den er altså ikke super pæn tuben her, men den er sporty og forfriskende. Og så skal den jo bare ligge i en håndtaske eller strandtaske og kun frem, når den skal smørres på huden. Så udseendet af emballagen er ikke så afgørende.

Konsistens: Uha, her er jeg altså allerede stor fan. Den er rigtig let og nem at smørre på, og det betyder alverden for en solcreme. Den er så let, at jeg vil bruge den det meste af året i ansigtet. Jeg bliver jo ikke yngre, og jeg har fået anbefalet at begynde at bruge solfaktor i min ansigtscreme.

Duft: Solcremen her dufter let af citrus frugter, men dog ikke så meget, at bier tiltrækkes. Måske dufter den endda lidt af Solero is, haha.

Virkning: Ih, den er bare god. Den virker præcis, som den skal, og selvom det er en høj faktor, får jeg farve alligevel. Hvis jeg bliver rød med denne, så er det helt klart de steder, hvor jeg ikke har fået den smurt ordentligt ud eller på. Jeg tror, vi skal ses igen næste år.

Pris/køb den her: 156 ml. koster 248kr. og kan købes hos bl.a. Billigvoks.dk lige HER.

Andre produkter fra samme mærke: Dermalogica laver andre solprodukter, bl.a. aftersun. Jeg er selv rigtig glad for deres lilla UltraCalming serie til sart hud, hvor jeg pt. bruger ansigtsrensen.

Alt i alt: Det er jo en lidt dyr solcreme, afhængigt af ens budget. Men jeg vil sige, at når den er så god, så er den altså pengene værd. Hvis en solcreme er tyk og svær at smørre ud, så får jeg den slet ikke brugt, og så er en billig solcreme dyr i sidste ende.

Andet: Jeg vil lige gøre jer opmærksomme på, at der har været uoriginale Dermalogica produkter i omløb. Så køb dem hos en autoriseret forhandler og læg mærke til, at der skal være et lille sølvfarvet hologram mærke på selve åbningen til papæsken.

Produktet er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

6 Comments

 1. Ida
  15. juli 2014 / 18:11

  Jeg bruger også meget solcreme om sommeren. Men det er mest faktor 30.
  Jeg har dog aldrig prøves Dermalogica solcremer, så dem kan jeg ikke tale med om, men jeg giver dig ret i, at hvis de er tykke og svære at smørre ud, så får jeg dem heller ikke brugt.

  • Lullumut
   Forfatter
   15. juli 2014 / 22:29

   Faktor 30 kan jeg også godt bruge, men først når jeg har fået en del farve 🙂
   Så må du helt sikkert prøve den ved lejlighed 🙂 Ja, det skal være nemt at bruge solcreme 🙂

 2. 15. juli 2014 / 17:09

  Fed anmeldelse, solcreme er eddermame vigtig ! :))

  Knus!

  • Lullumut
   Forfatter
   15. juli 2014 / 22:26

   Tak 🙂 Ja, det er bare så vigtigt at huske! 🙂

 3. 15. juli 2014 / 11:10

  Jeg ELSKER jo Dermalogica – også deres grafiske udtryk – og denne er så genial. Jeg bruger den hver sommer i solen, så jeg ikke får min pigmenterede ansigtshud tilbage!

  SÅ godt et produkt! 😉

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   15. juli 2014 / 22:26

   Ja, det er egentlig helt vildt fint, grafisk – nu du nævner det 🙂 Jeg tror også, jeg skal have mig den igen næste sommer 🙂 Super produkt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!