Anmeldelse: Dennis Knudsen Face & Bodycare

For 3 ugers tid siden modtog jeg de her hudpleje produkter fra Dennis Knudsen, og jeg har testet dem lige siden for at kunne anmelde dem her på bloggen. De er fra hans nye Face & Bodycare linje og kan købes i Føtex og via hans egen hjemmeside. Der findes i øvrigt flere produkter i serien, end hvad jeg har testet. Alle produkterne er dermatologisk testede og uden parabener. Bemærk at anmeldelsen er subjektiv, så jeg anbefaler jer selv at teste produkterne for at vurdere på jeres egen hud.

Facial Cleansing Wipes: Det er utroligt vigtigt for mig at rense mit ansigt. Siden jeg var 16 år, har jeg gjort det både morgen og aften for at undgå uren hud. De her renseservietter ligger allerede fast i min træningstaske, da de er nemme at bruge på farten. Jeg har kun testet dem med ikke-vandfast mascara, og de fjerner alt upåklageligt. Lukningen er smart og får servietterne til at holde på fugten længere end ved en anden lukning. Dem kommer jeg helt sikkert til at købe igen pga. virkning, lukning og pris. Med renseservietter er der ingen undskyldning for ikke at rense ansigt. 25 stk. for 30kr.

Peel Off Mask: Uha, den her maske er lidt anderledes, end andre jeg har prøvet. Den er nemlig kul sort. Men det var spændende at prøve den, og det var en udfordring ikke at tabe en klat på mit lyse gulvtæppe. Den bruges i T-zonen og kommes derfor på næsen, panden og hagen. Det er ikke nødvendigt at komme den på bl.a. kinderne. Der skal påføres et jævnt lag, for at få den til at virke bedre, og samtidig er den nemmere at fjerne igen. Den skal side og virke i 20-30 min. og kan derefter fjernes ved at trække i den. Resten kan fjernes med vand. Efter brug var min hud blødere og renere, så den skal jeg helt bestemt prøve igen. Dog vil jeg ikke gøre det mere end 1 gang om ugen, da jeg har meget tør hud, og den virker en smule skrap i det. 100 ml. for 95kr.

After Mask Treatment: Efter at have brugt masken, bruger jeg denne treatment, som er blødgørende og fugtgivende. Den kan jeg sagtens vænne mig til at bruge hver dag, da den også fungerer som dag- og natcreme. Formålet med den er at berolige huden efter at have hevet masken af. 100 ml. for 95kr.

24h Face Cream: Den her creme har en virkelig lækker konsistens. Den er meget blød og mousse agtig. Jeg elsker den for konsistensen. Mit ansigt begynder at stramme lidt kort efter brug, hvilket jeg ikke er stor fan af, men det er såmænd ikke fordi, min hud bliver tør og skallet. Det føles mere opstrammende som i anti age, og på den måde er det helt ok med mig, men jeg vil dog foretrække at benytte After Mask Treatment som creme i stedet. Det er ellers ærgerligt, for jeg er tosset med konsistensen på denne, som både fungerer som en dag- og natcreme. Det er Q10 indholdet, der er med til at reducere rynker, og det kan jeg nok ikke komme uden om før eller siden. Den er egnet til alle hudtyper. 50 ml. for 95kr.

Body Lotion: Se, her har vi min favorit. En blød og lækker bodylotion som dufter godt men mildt. Lige som en bodylotion skal dufte. Hovedingrediensen er shea butter som er fugtgivende. 250 ml. for 65kr.

Alt i alt en spændende serie hvor nogle af produkterne måske ender som nye favoritter, mens nogle andre af dem skal testes et par gange mere, for at se om de skal genkøbes. Holdbarheden på produkterne er kun 6 mdr. Det kan jeg fint nå med de daglige produkter men på ingen måde med ansigtsmasken. Så det er et lille minus, men parabenfri produkter er trods alt positivt. Priserne ligger i den billigere ende, men 95kr. for masken og de to ansigtscremer er måske lige i overkanten. Jeg er vild med, at emballagerne har hygiejniske lukninger, hvor fingrene ikke dyppes ned i. Skal jeg sige noget kort om designet, så er det ikke specielt feminint, men det ser eksklusivt og kan også sagtens benyttes af mænd i forhold til duften.

Produkterne er tilsendt som gave

Share:

7 Comments

 1. Charlotte
  18. juni 2016 / 21:23

  Hej.
  Spørgsmål:
  Peel Off Mask – hvorfor er det ikke nødvendigt at komme det på kinderne, men kun på T-zonen?
  Og er det ikke nødvendigt, eller må man ikke komme det på kinderne?
  Mvh. Charlotte

  • Lullumut
   Forfatter
   18. juni 2016 / 21:27

   Hej Charlotte.
   Da det er en peel off maske, som er god til urenheder, tror jeg simpelthen ikke, dine kinder har godt af det. Den er ret skrap i det.

 2. Ida
  15. marts 2014 / 08:48

  Det er et godt indlæg søde. Jeg er også rigtig vild med ansigts cremen. Men synes ikke at jeg oplever en strammende effekt i ansigtet efterfølgende.
  Og ja hans Body Lotion er jo virkelig noget så skøn 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   15. marts 2014 / 18:01

   Tak 🙂 Det er derfor, det er så vigtigt selv at teste og danne sig en mening 🙂 Vores hud kan jo være samme type men reagere helt vildt forskelligt 🙂
   Den er jeg fan af, body lotionen 🙂

 3. Jannie
  14. marts 2014 / 21:18

  Det ser super godt ud, og mega sunde!
  Kig gerne forbi, måske vil du følges?

  • Lullumut
   Forfatter
   15. marts 2014 / 17:59

   Sunde? 🙂
   Tak, jeg har været forbi 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!