Anmeldelse: Comwell Spa*Losophy håndcreme og fodcreme

Jeg har været på Comwell en enkelt gang, og når jeg tænker tilbage på det ophold, har jeg kun positive minder. Alt på Comwell er super gennemført ned til mindste detalje. Desværre er et ophold på Comwell ikke noget, som alle kan få råd til med et greb i lommen. Derfor blev jeg glad, da Comwell for nogle år siden lancerede deres Spa*Losophy serie i Matas. For nyligt har jeg testet både håndcremen og fodcremen i serien, og her kommer min anmeldelse. Bemærk at den er subjektiv.

Udseende: Produkterne er simpelthen så fine at kigge på med deres grønne farve. De udstråler spa, og jeg nyder at have dem stående fremme i mit soveværelse tæt ved sengen, så jeg husker at bruge dem hver aften.

Konsistens: Begge produkter er lette at arbejde med. Håndcremen har den der meget lette konsistens, som på ingen måder fedter, hverken i starten eller bagefter. Fodcremen har en lille smule mere tyk og klistret konsistens, hvilket I måske kan fornemme på det sidste billede. Den trænger dog super hurtigt ind og fedter slet ikke efter det første minuts tid.

Duft: Da produkterne skal minde så meget som muligt om spa produkter, som bl.a. kan bruges til hjemmespa, er duften lige voldsom nok. For mit vedkommende drejer det sig meget om, hvad mit humør er til. Det er ikke en håndcreme, jeg vil bruge på kontoret, men jeg vil elske at komme den på mine hænder inden sengetid. Duften af lavendel er dejlig beroligende og søvndyssende om aftenen.

Virkning: Min erfaring med både håndcremen og fodcremen er, at min hud bliver dejlig blød, samtidig med at den dufter skønt af spa. Produkterne indeholder hvid hibiscus og økologisk avocado olie, som skal være med til at få huden til at fremstå sund.

Pris/køb dem her: Produkterne kan købes hos Matas, og lige nu er der “3 for 2” på Comwell Spa*Losophy produkterne, så det er en god måde at teste dem på. 75 ml håndcreme koster 69,95kr. HER, og 75 ml fodcreme koster 69,95kr. HER.

Andre produkter fra samme mærke: Der findes en del produkter fra Comwell Spa*Losophy serien. Alle til huden. Der findes den grønne serie med hvid hibiscus og økologisk avocado olie, og så findes der en lilla serie med acaibær og abrikoskerne olie. Find dem alle sammen HER.

Alt i alt: Det er nogle utroligt lækre produkter til gode priser, og det er en forholdsvis billig måde at have hjemmespa på. Jeg har kun prøvet disse produkter i serien, men jeg regner med, at jeg skal prøve nogle flere inden længe. Bl.a. deres Cleansing Foam og Body Butter.

Produkterne er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

2 Comments

 1. 11. februar 2015 / 09:53

  Tak for en god anmeldelse 😀
  Det er jo altid dejligt!!

  • Lullumut
   Forfatter
   11. februar 2015 / 21:59

   Tusind tak for de pæne ord, det sætter jeg utroligt stor pris på 🙂 Skønt du kan bruge min anmeldelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!