Anmeldelse: Bliss Lemon+Sage spa produkter

Første gang jeg stødte på skønhedsprodukter fra mærket Bliss var sidste forår, hvor Sephora åbnede i Illum i København. Jeg var, og er stadig, enormt betaget af de friske farver på emballagen. For nyligt modtog jeg dette lækre sæt med spa produkter fra Bliss, som jeg her vil bringe en anmeldelse af. Bemærk at anmeldelsen er subjektiv. De produkter jeg har testet er:

* Bliss Lemon+Sage soapy suds body wash + bubbling bath
* Bliss Lemon+Sage body butter maximum moisture cream
* Bliss Lemon+Sage body scrub velvety-soft skin polish
 

Udseende: Jeg nyder synet af de her produkter på mit badeværelse. Morgen som aften. Kan man andet end at blive i godt humør af de pæne blå-grøn-gule farver. Nej vel. Og så den fine citron, der er på. Pænt. Jeg er især tosset med de changerende farver på body wash flasken. Utroligt pænt.

Konsistens: Body washen er sådan lidt gele agtig men stadig meget flydende. Det gør, at den er sådan lidt mere spa agtig, når jeg står i badet og skruber mig ind i den. Virkelig rart. Scrub’en er meget fast men nem og lækker at arbejde med. Den har dejligt mange små skrubbekorn, som gør den rigtig lækker til hjemmespa. Jeg føler mig i hvert fald peelet godt i dybden, på den lækre måde. Min favorit af de 3 produkter er så absolut body butteren. Den er lige præcis så fed, som en body butter skal være, og så suger den sig bare ind på min tørre hud. Jeg er kæmpe fan af den. Den er bedre end body buttere fra The Bodt Shop, som jeg ellers er meget glad for.

Duft: Som navnet Lemon+Sage antyder, dufter produkterne af citron og salvie. En yderst delikat duft. Det sure med det lidt bitre. Lige en duft der falder i min smag. Dog er det en kraftig duft, så det skal man lige være opmærksom på. Det er en rigtig vinter-stearinlys-langt-bad-hygge-nattøj duft. Jeg er fan.

Virkning: Body washen vasker kroppen ren men til gengæld ikke så meget andet. Da jeg ikke har noget badekar, har jeg desværre ikke haft muligheden for at teste skum effekten på den rigtige måde. Øv. Det gad jeg godt. Scrub’en er rigtig god og går i dybden og gør huden blød og klar til den lækre body butter, som går ind og pumper godt med fugt til bl.a. mine vintertørre skinneben. Især her nu og senere til vinter er sådan en creme guld værd hjemme hos mig.

Pris/køb den her: En stor pumpe med 473 ml body wash i koster 219kr. og kan bl.a. købes HER. Body scrub’en med 340 g i koster 399kr. HER, mens 200 ml body butter koster 329kr. HER. Det er nogle lidt pricey produkter, ja desværre. Men til gengæld får man spa hjemme i lejligheden for alle pengene, så det siger jeg ja tak til. Både body wash og body scrub er også nogle store udgaver, som helt sikkert kan holde længe hos de fleste. I kan købe Bliss hos både Sephora og Magasin, og ellers er der en forhandlerliste HER, nederst til højre.

Andre produkter fra samme mærke: Ork ja, der findes tonsvis af lækre produkter fra Bliss. Se bare HER. Mit næste projekt må blive at prøve nogle af de produkter med vanilje eller blodappelsin. Og så de der fat girls slim / sleep. Hallo. De er jo lige til mig, haha.

Alt i alt: Det er nogle lækre og anderledes produkter, og især body butteren skal med mig hjem en anden gang. Jeg er fan. Jeg vil også lige skynde mig at nævne, at Bliss vandt en pris sidste år for “Årets Nye Brand” til Danish Beauty Awards.

Produkterne er modtaget som gave

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

6 Comments

 1. 7. oktober 2013 / 06:48

  Du har ret… de ser rigtig flotte og farverige ud…
  Det lyder også til at være rigtig lækkert at bruge, og duften af citrus er altid skøn… bliver det egentlig for meget med alle tre ting, rent duftmæssigt? eller det er måske ikke så meget der bliver siddende?

  • Lullumut
   Forfatter
   7. oktober 2013 / 18:12

   De er bare så flotte 🙂 Ja, det er et lækkert sæt..
   Nej, jeg synes ikke, det bliver siddende bagefter, så det er ikke noget, der har generet mig 🙂 Cremen bruger jeg mest på de tørre ben, så det er ikke så tæt på næsen 🙂

 2. Marlene Høj
  3. oktober 2013 / 13:28

  Jeg har Body butteren og den er for lækker 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. oktober 2013 / 22:09

   Den er aaalt for lækker 😀

 3. BRUUN by BRUUN
  3. oktober 2013 / 11:13

  Åh, hvor ser det lækkert ud 🙂
  Jeg holder jo meget af de duftkombinationer – bruger lige nu en kombination af citrus og basilikum! Elsker den slags – det stimulerer sanser og frisker op på energien under bruseren! Fantastisk!

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   3. oktober 2013 / 22:09

   Det er mega lækkert 🙂 Uh, mon ikke det er Korres, du nævner 🙂 Den ved jeg, du er glad for, og jeg har også kigget på produkterne med citrus og basilikum 🙂 Vildt lækker kombination 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!