Anmeldelse: Alterna Bamboo Luminous Shine Conditioner

Jeg har hørt så meget godt om Alterna’s produkter, så da Hair247.dk tilbød mig at teste en balsam fra Bamboo-serien, sagde jeg hurtigt ja tak. Denne balsam, Luminous Shine, skulle eftersigende give god fugt til håret og samtidigt få det til at skinne, og så er den uden parabener, sulfater, kunstig farve, phtalater, gluten og en hel del andre ting. Serien er desuden bæredygtig og indeholder certificerede økologiske ingredienser som bambus-ekstrakt. Vær opmærksom på at anmeldelsen er subjektiv.

Udseende: Umiddelbart er det bare endnu en plastikflaske, som kunne være meget anonym, men når man kigger efter, er emballagen faktisk formet som et bambusrør. Det synes jeg er sejt, og så er den tilmed sart lysegrøn i farven. Jeg er ikke super stor fan af emballage, hvor man kan se igennem, fordi det hurtigt kan se lidt kedeligt ud med en lille sjat tilbage. Men omvendt er man så ikke i tvivl om, hvornår det er tit til at investere i en ny balsam. Åbningen er i øvrigt super smart og fiks, men man skal altså ikke have alt for sarte hænder eller håndled, da der lige skal drejes lidt.

Konsistens: Denne balsam er tyk men stadig lind i konsistensen. Den er nem at fordele i spidserne efter shampoo og hårkur, og den er tilmed nem at skylle ud. Jeg tror ikke, det bliver noget problem for mig at få alt balsam ud af flasken.

Duft: Det er en helt vildt lækker duft, der møder min næse, når jeg skal have balsam i håret. Der står, det er grøn te og stikkelsbær, og det skal nok passe, for den er bitter men samtidigt sød i duften. Meget lækker og indbydende.

Virkning: Det kan godt være lidt svært for mig at vurdere virkningen på en balsam, som sidder i mit hår i max. 5 minutter og efter en anden shampoo og en tredje hårkur. Men alt i alt gør den det, den skal, og mit hår føles lækkert og gennemfugtet samtidigt med, at det skinner en smule. Jeg har brugt produktet i godt en måned ca. 2 gange om ugen, og mit hår trives ganske glimrende (på trods af det trænger til en klipning, men det er en anden sag).

Pris/køb den her: Alterna Bamboo balsam kan bl.a. købes til 199kr. for 250ml hos Hair247.dk. Hvis man vælger at købe 2 af samme produkt, falder prisen med 10kr. til 189kr. pr. balsam. Der er desuden gratis levering i Danmark, og ved køb for over 499kr, er der 5% i rabat. 199kr. er på ingen måde billigt, men efter 1 måned, har jeg ikke engang brugt ned til den første bambus-streg, og jeg har ikke ligefrem sparet.

Andre produkter fra samme mærke: Alterna laver en god portion af hårprodukter, men lige fra Bamboo-serien findes der, udover balsam, shampoo, hårkur, tørolie samt flere stylingprodukter, som alle kan findes hos Hair247.dk.

Alt i alt: Jeg har i lang tid været lidt skræmt af såkaldte økologiske hårprodukter, da jeg har oplevet, at nogle ikke har kunne holde ret længe. Men efter at have prøvet denne balsam, som er en bæredygtig serie baseret på økologisk bambus ekstrakt, er jeg blevet stor fan. Ja, jeg kan bare mærke, at mit hår trives. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg giver mig i kast med Alterna Bamboo.

Kender I Alterna, og har I selv prøvet nogle af produkterne? Hvis I har nogen spørgsmål til produktet, skal I endelig ikke holde jer tilbage.

For god ordens skyld skal jeg lige nævne, at jeg har modtaget produktet til test. Holdningerne er mine egne.

Share:

10 Comments

 1. Pixelerede finurligheder...
  15. februar 2013 / 15:05

  Jeg prøvede engang deres krølle serie, den var også super lækker 🙂 Men jeg kan godt lide at skifte lidt, og den var liiiige i den ekstra dyre ende.. Men jeg kunne ret godt lide duften ligesom dig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   16. februar 2013 / 14:34

   Jeg burde også investere i noget for at fremhæve mine krøller 🙂
   Ja, jeg kan også godt lide at prøve noget nyt af, men jeg er i hvert fald ikke færdig med Alterna 🙂

 2. Jasmina
  13. februar 2013 / 22:20

  Jeg kender faktisk ikke mærket, men jeg er meget glad for at prøve nye produkter 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   16. februar 2013 / 14:23

   Du skal helt sikkert prøve Alterna en dag 🙂

 3. Milana
  13. februar 2013 / 11:31

  Tak for endnu en god anmeldelse – jeg elsker ‘rene’ produkter og Alternas produkter er helt vildt gode 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   13. februar 2013 / 21:48

   Velbekommen, det glæder mig at du kan bruge den og synes om den 🙂
   Jeg er sikker på, det ikke skader med lidt renhed 🙂

 4. 13. februar 2013 / 00:36

  Super sejt at den ligner bambus 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   13. februar 2013 / 21:45

   Det er vildt sejt 🙂 Jeg så det ikke lige med det samme 🙂

 5. 12. februar 2013 / 12:55

  Jeg har prøvet de lilla produkter… kan ikke huske hvad de hedder, men de var helt klart også lækre… de er dog lige en kende for dyre – jeg synes der er lige så gode alternativer til billigere penge…. men en gang imellem, når man virkelig skal være luksus-lækker… køber jeg da også de dyre sager 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   13. februar 2013 / 21:45

   Det må være dem, der hedder Caviar. De skulle også være creme de la creme 🙂
   Der er også rigtig gode shampoo’er til billigere penge, og så kan man jo altid skifte lidt mellem dem 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!