Anmeldelse af Super Skinny Serum fra Paul Mitchell

Anmeldelse af Super Skinny Serum fra Paul Mitchell
FOTO: Louise Herby. Super Skinny Serum fra Paul Mitchell.

Super Skinny Serum fra Paul Mitchell er hånden på hjertet et af de eneste hårprodukter, jeg bruger til mit hår. Hvis vi lige ser bort fra shampoo og balsam, som de fleste af os bruger. Nå, men når jeg har været i bad, bruger jeg kun Paul Mitchells Super Skinny Serum i mit hår. I mine unge dage brugte jeg alt muligt; hårlak, hårmousse, varmebeskyttende spray. Nævn det, og jeg brugte det. Jeg tror nok, det kom sig af at blive mor. At jeg simplificerede mit udvalg af hårprodukter. Jeg har ganske enkelt ikke tiden til at bruge 7 forskellige produkter i mit hår efter en hårvask. Det handler alt sammen om prioritering, og der vil jeg til hver en tid foretrække at sove længere, at børste tænder eller at rense ansigt. Helst alle 3 ting.

Anmeldelse af Super Skinny Serum fra Paul Mitchell

Jeg fik anbefalet hårserum af en frisør, da jeg under min ammende barsel oplevede stort hårtab og tørt og trist hår. Jeg havde tidligere prøvet Super Skinny Serum og havde den stadig stående derhjemme, så jeg gik fluks hjem og begyndte på produktet. Efter en periode med dette hårserum, foruden en god klipning og Imedeen tabletter, begyndte mit hår at normalisere sig igen. Lige siden har jeg brugt produktet efter mere eller mindre hver hårvask.

Om produktet: Super Skinny Serum er som navnet antyder en serum. Måske kender du mest serum til ansigtet, men denne er altså til håret. For det er nemlig ikke kun ansigtet, der har brug for pleje.

Udseende: Der er ikke noget særligt ved selve produktets udseende, men det er en kæmpe fordel med en klar beholder. På den måde ved jeg præcis, hvor meget hårserum jeg har tilbage og løber derfor aldrig tør.

Materiale: Super Skinny Serum kommer i en plastikflaske, så den er perfekt at have med på farten. Låget kan tilmed drejes, så den burde holde tæt hele vejen.

Duft: Duften er, udover virkningen, noget af det bedste ved produktet. Jeg elsker den søde æbleduft. Min mand kommenterer tit positivt på duften i mit hår. Han får helt lyst til at spise det, haha. Men ellers oplever jeg ikke kommentarer om, at duften er for kraftig, heldigvis.

Læs også: Hårprodukter fra Paul Mitchell

Konsistens: Denne hårserum er meget klistret i konsistensen. Jeg bruger alt fra 1-3 pump i mit våde nyvaskede hår, og jeg har altid behov for at vaske hænderne med sæbe bagefter. Den klistrede fornemmelse fortager sig dog øjeblikkeligt i håret.

Virkning: Jeg kommer det kun i spidserne og i mit håndklædetørre hår efter et bad. Når håret tørrer op, bliver mine krøller lige en tand mere definerede og sammenhængende. Dét look, som er knap så rodet, elsker jeg. Ofte kommer jeg det også i spidserne i det tørre hår for lidt samling. Jeg bruger det også for at samle spidserne efter en tur med mit glattejern. Selvom jeg bruger produktet ofte, er det meget drøjt i brug og holder længe. Jeg har lige taget hul på min 3. flaske.

Pris/køb produktet her: Paul Mitchells Super Skinny Serum kan købes flere steder, og jeg køber det bare der, hvor det er billigst og gerne med en rabatkode. Du kan bl.a. købe det hos Billigvoks.dk (reklamelink). Normalprisen er 249kr. for den med 150 ml. (reklamelink) og 319kr. for den med 250ml (reklamelink), men Billigvoks.dk har en pæn besparelse på produktet. T.o.m. i dag kører de f.eks. med 25% rabat på de fleste produkter.

Andre produkter fra Paul Mitchell: Paul Mitchell er et anerkendt brand inden for hårprodukter. Både hårplejeprodukter og hårstylingprodukter. Der er lidt til alle typer hår og behov. Jeg har selv prøvet disse produkter.

Alt i alt: Som du nok kan fornemme, er jeg meget begejstret for dette produkt, og jeg anbefaler det til alle, jeg kan komme i nærheden af. Jeg har overvejet, om jeg skal kaste mig ud i The Curly Girl Method, men indtil jeg får taget tilløb, fortsætter jeg med vidunderproduktet her.

Har du selv haft lejlighed til at teste Super Skinny Serum? Hvis ja, er du lige så begejstret for produktet som mig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!