Anmeldelse af Ducray Dexyane balm

Anmeldelse af Ducray Dexyane balm
FOTO: Louise Herby. Ducray Dexyane balm.

En af kvinderne fra min mødregruppe arbejder på et apotek. Gennem hende har jeg lært en hel del fantastiske skønhedsprodukter at kende. Hun er altid god til at anbefale mig et produkt, når jeg spørger hende til råds. Det er hurtigt blevet et dyrt, men dejligt, venskab, haha. Et af de produkter hun har anbefalet mig er denne Dexyane balm fra Ducray. Jeg havde aldrig hørt om mærket før, men produktet er fantastisk. Derfor kommer her min anmeldelse af Ducray Dexyane balmen. Jeg håber, du også vil synes om den, hvis du ikke kender den i forvejen.

Anmeldelse af Ducray Dexyane balm

Om produktet: Dexyane balmen fra Ducray er til meget tør hud og hud med tendens til atopi. Jeg kan læse mig frem til, at atopi er forskellige typer af eksem. Bl.a. børneeksem.

Udseende: Balmen kommer ikke i en specielt sexet emballage, men jeg kan godt lide det hvide, minimalistiske look med diskret blåt. Det giver mig ro på badeværelset. Ah..

Materiale: Produktet sælges i en plastikemballage med plastiklåg, så den er nem at have med på farten. Emballagen er tilmed nem at affaldssortere.

Duft: Jeg kan ikke læse mig frem til parfume på varedeklarationen, men jeg synes, balmen har en svag, blid, udefinerbar duft. Min mand synes ikke, den dufter af noget, så måske det bare er en “creme” duft, jeg kan dufte.

Måske du også vil synes om: Balance Me Rose Otto Face Oil

Konsistens: Der er ikke tale om en creme men en balm. Jeg har ikke forstand på forskellen mellem creme og balm, men konsistensen er helt vildt lækker. Nu hvor jeg skal være helt ærlig. Den virker lidt tyk i det men flader hurtig ud på huden. Næsten som flødeskum, der smelter. Jeg synes, balmen har en lækker konsistens og minder mig om en spaoplevelse.

Virkning: Balmen trænger hurtigt ind i huden og lægger sig som en hinde på en meget behagelig måde. Jeg synes hverken, den klistrer eller fedter. Det er sådan en balm, der kan smøres på huden om aftenen, og så er huden stadig fugtet om morgenen. Jeg har desværre tendens til tør hud både sommer og vinter. Bl.a. fordi jeg er dårligt til at få nok væske indenbors, og fordi min hud bare er tør og sart. Med balmen her kan jeg få bugt med både tørre fødder, arme, albuer, hænder mv. ved regelmæssig brug. Balmen beroliger huden, så jeg ikke har lyst til at klø.

Pris/køb balmen her: Balmen kan købes på dit lokale apotek eller online. Den jeg viser på billedet er 400 ml, og den koster omkring 150kr. Den findes også i en mindre størrelse.

Andre produkter fra Ducray: Ducray har flere forskellige serier. Udover Dexyane til eksem, er der også serier til bl.a. fedtet og uren hud, hårtab, pigmentforandringer og overdreven svedproduktion. Du kan læse om alle Ducray serierne her.

Alt i alt: Jeg er meget begejstret for den øjeblikkelige og vedvarende effekt ved at bruge Ducray Dexyane balmen på min hud. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg køber det produkt. Og prisen på 150kr. er ganske fair for så god en balm og for 400 ml.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!