Anbefaling af en blød basis t-shirt

Juhuu, har I set, at der igen er billeder på mine blogindlæg på Bloglovin’? Nu har de manglet siden efteråret sidste år, så jeg er virkelig glad. Håber I også er glade for det.

Egentlig vil jeg tippe jer om en blød basis t-shirt fra Zara. Jeg købte min i Zara i Rosengårdscentret i Odense, da vi var på vej hjem fra Legoland og Lalandia i forrige uge. Mens min niece fik en is, skyndte jeg mig hen i Zara for lige at lure. Det blev til denne t-shirt samt en anden t-shirt. Denne stod til 99kr, og var nedsat fra 159kr, så jeg tøvede ikke med at lange den op på disken. Den er i 100% lyocell og allerede en basisfavorit i min garderob. Jeg kan desværre ikke finde den online, men måske er I heldige i en fysisk butik. Den har en synlig syning midt på ryggen, som gør den ekstra cool. Jeg kan ikke få nok af t-shirts for tiden. Hvilke t-shirts er jeres favoritter? Jeg købte i øvrigt også to andre lækre sager fra Zara, da jeg var i Polen i forrige uge. Dem får I også at se ved lejlighed. Så det blev til hele fire Zara køb på en uge, haha.

I får hele mit outfit at se en af de næste par dage. Rigtig god mandag og arbejdslyst. Jeg håber, I får en mere rolig dag end jeg selv kommer til. Jeg passer min kollegas funktion, mens han er på ferie, men så kan jeg heldigvis selv gå på ferie igen, når han er tilbage på pinden.

Share:

5 Comments

 1. Katrine Guldbæk
  21. juli 2015 / 12:15

  Der findes ikke noget bedre end at finde den perfekte basis T-shit og så endda til en helt fantastisk pris 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   23. juli 2015 / 21:37

   Det gør der nemlig ikke, og prisen kunne næste ikke være bedre 🙂

 2. Ida
  20. juli 2015 / 09:06

  Den er pæn 🙂 Jeg er selv glad for Kjær København og Stig Ps basis tee.
  Håber at det er okay på jobbet. Jeg er selv lige gået på ferie og nyder solen i sommerhuset 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   20. juli 2015 / 17:58

   Tak 🙂 Nå ja, det er da også rigtigt. De mærker har jeg da slet ikke fået kigget på. Tak for tip 🙂
   Ja tak, det er helt fint. Dagene går hurtigt, og jeg når ikke en sk** af mit eget. Jeg kan egentlig godt lide at have travlt, så på den måde er det ok 🙂 Ih, så dejligt med sommerhus. Jeg glæder mig selv til, at det bliver min tur snart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!