Adidas Originals Adistar Racer

Da jeg var i Thailand i januar, købte jeg dette par fede Adidas Originals Adistar Racer sneakers. Egentlig var jeg på udkig efter et par Nike sneakers, men de var der ikke i min størrelse. Ligesom i Japan har de det i Thailand med meget små størrelser. Str. 39 er normalt største størrelse for kvinder, og jeg bruger 40.

Adidas Originals Adistar Racer

Min kæreste købte to par Nike sneakers til sig selv, og vi gik videre. Det skal lige siges, at de er købt i et storcenter i Bangkok, så der er ikke tale om markeds-sko. I en anden butik i centeret så jeg disse Adidas sneakers og nogle andre lige så fede nogle. Jeg var sikker på, de var dyre, så jeg spurgte sådan lidt henkastet til, hvad prisen var. De kostede 2290 THB, hvilket er under 470kr. Så jeg slog til. Ekspedienten fortalte mig, at de lige var kommet i butikken samme dag. Win win.

Jeg havde mine Adidas sneakers på for første gang i sidste uge. Og oh my. Da jeg trådte ned i dem om morgenen, udbrød jeg til min kæreste “de er lige som sutsko”. Og mine fødder svævede da også rundt i dem hele dagen. Det er helt sikkert ikke mit første par sneakers fra Adidas. Og en ting er, at de er gode at gå i. En anden ting er, at de er vildt pæne. Jeg kan ret gode lidt blondelooket foran og sølvstykket bagpå.

Desværre kan jeg ikke linke til dem, da jeg ikke kan finde dem nogen steder. Men du kan måske være heldig ved selv at søge på “Adidas Originals Adistar Racer”. Det er i hvert fald modellen. Smid mig gerne en link, hvis du ser dem online.

Share:

4 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   19. april 2017 / 00:07

   Helt vildt lækre 🙂

 1. Ida
  13. april 2017 / 18:45

  Tillykke med dem og sikke en skøn pris 🙂
  Jeg går og leger lidt med tanken om deres Originals superstar i en helt hvid udgave.

  • Lullumut
   Forfatter
   13. april 2017 / 22:49

   Mange tak 🙂 Ja, prisen er lidt noget andet uden for DK, selvom jeg gerne støtter de danske butikker og webshops 🙂
   De er også virkelig fede. Jeg vil gerne have de originale hvide med sorte striber. Jeg prøvede dem i New York, og de fungerede desværre slet ikke for mig at gå i.. Har tit tænkt på at jeg skal prøve dem igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!