Adele dunjakke fra Neo Noir

Jeg har skrevet om de tynde dunjakker før, og jeg ønsker mig altså stadig en. Den står også på min shoppeliste, så det er naturligvis et helt ok køb. På CIFF messen sidste weekend var vi forbi Neo Noir standen, hvor de bl.a. fremviste denne lyse Adele model, og nøj hvor er den flot. Så nu er jeg lidt i tvivl, om den skal være sort eller måske hellere lys som denne på billedet. Sort er jo super anvendelig, men da det er en forårsjakke, vil den lyse farve jo være oplagt. Uanset hvad må den gerne være fra Neo Noir, som virker til at være en super kvalitet. Den kan købes bl.a. HER og HER. Er den tynde dunjakke noget for jer, og skal I også investere i en her til foråret?

I aften skal jeg til Black Swan Fashion homeparty, og jeg glæder mig til både at se kollektion og til tøsehygge. Faktisk har jeg ikke shoppet i 4 uger i dag, så jeg er lidt spændt på, om jeg kommer til at købe det hele, haha.

Share:

14 Comments

 1. PIXELS OG POESI
  11. februar 2014 / 14:04

  Jeg har selv lige købt én fra Peak Performance, og det er nok én af de bedste investeringer jeg har gjort mig længe. Faktisk er den varm nok til at jeg kan bruge den allerede nu, på dage hvor jeg ikke færdes meget ude.

  Kender ikke noget til kvaliteten på Neo Noir, men vil anbefale dig at kigge nærmere på Peak Performances dyneakker inden du beslutter dig. Kvaliten er i top, min mandlige kollega er meget glad for sin i både vest og jakke, og min kvindelig chef har én der vist kører på 4. År.

  • Lullumut
   Forfatter
   11. februar 2014 / 23:00

   Tak for tippet 🙂 Er sikker på Peak Performance er den bedste kvalitet 🙂 Dem har jeg også kigget lidt på, men det er selvfølgelig en anden pris. Jeg er faktisk i tvivl om, om jeg vil få den brugt mere end et par sæsoner frem, og derfor er det måske ikke helt logisk at kaste så mange penge efter den. Og så igen, 700kr. eller 2.000kr. er måske ikke den store forskel prisen taget i betragtning.

   • PIXELS OG POESI
    13. februar 2014 / 17:52

    De koster også – det har du ret i. Jeg var heldig at finde min på et outlet, men ellers findes den også på peaks egen webshop til halv pris pt. Dog kun i den mønstrede udgave jeg også selv har (: er spændt på at se hvad du ender med. Kan godt forstå du ikke vil investere for meget i noget du ikke er sikker på holder. Jeg var også meget usikker omkring hvorvidt jeg i det hele taget skulle have en, men den er også super praktisk og kan bruges under uldfrakken når det er rigtig koldt, og så fik jeg som sagt min til en god pris,

    • Lullumut
     Forfatter
     16. februar 2014 / 23:01

     Ej, sejt 🙂 Jeg tror faktisk, jeg kan få noget rabat via mit arbejde, fordi vi sælger produkter til butikker med fritidstøj, så det må jeg tjekke ud 🙂 Rigtig dejligt du er glad for den 🙂 Du må snart begynde at blogge igen, så jeg kan se den på 🙂

 2. Karina
  8. februar 2014 / 19:25

  Hvor er den fin 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   9. februar 2014 / 12:05

   Den er pænere end pæn 🙂

 3. 8. februar 2014 / 18:08

  Den er nemlig så fin i den lyse farve – blev også helt forelsket 🙂 Kunne godt forestille mig, at den ville være god i garderoben 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   9. februar 2014 / 12:05

   Der er bare så meget forår over den farve 🙂 Ja, jeg skal have den før eller siden, haha 🙂

 4. Ida
  8. februar 2014 / 17:36

  Jeg er rigtig glad for min sorte og glæder mig til at kunne bruge den igen.
  Rigtig god tur i aften og tak for en dejlig aften igår <3

  • Lullumut
   Forfatter
   9. februar 2014 / 12:05

   Den er også bare så pæn 🙂 Ærgerligt det ikke er min størrelse 🙂
   Tak, det var så hyggeligt i går, og også i fredags 🙂

 5. Nanna Says
  8. februar 2014 / 17:24

  Ej den er altså også lækker!!
  Man kan jo bare aldrig få jakker nok… 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   9. februar 2014 / 12:04

   Den er meget lækker 🙂 Og ved du hvad, jeg har kun 6 jakker, så en ekstra burde ikke være af vejen, vel 😉

 6. 8. februar 2014 / 13:43

  Orv hvor er den fin!

  • Lullumut
   Forfatter
   9. februar 2014 / 12:04

   Den er så fin, og endnu mere i den lyse farve 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!