Adax by Marie Nasemann designsamarbejde

ReklameDesignsamarbejdet mellem danske Adax og det tyske stilikon Marie Nasemann er på ingen måde nyt, og det er faktisk heller ikke første gang, jeg stifter bekendtskab med det. Alligevel faldt jeg dog over taskekollektionen, da jeg lurede webshops forleden. Jeg synes, det er et stærkt samarbejde, og jeg er meget begejstret for især de viste tasker her. Faktisk er jeg så begejstret, at jeg har klikket en af taskerne hjem. Uh. Mon du kan gætte hvilken? Og hvilken er i øvrigt din favorit? Du kan se hele udvalget HER. Det var ikke meningen, at jeg skulle have en ny taske, da jeg stadig er på udkig efter en Balenciaga. Men da jeg havde et gavekort liggende, og der samtidig var gode procenter på hele kollektion, slog jeg altså til. Glæder mig ret meget til at modtage den. Jeg kan godt lide kombinationen af både sort med leopardprint og med krokodillepræg, men jeg var altså nødt til at begrænse mig til én taske, haha.

Jeg fandt min hos Carriealong.dk, men der er kun få modeller tilbage nu. Måske kommer der nogle retur. Der er også et par stykker hos Boozt.com. De er dog ikke med rabat, men til gengæld giver rabatkoden SPDK85M dig 10% rabat. Det er også en slags penge.

Håber du får en dejlig mandag. Min står på arbejde efterfulgt af middag med min familie. Vi skal spise et sted, som jeg ikke har besøgt før, så det glæder jeg mig egentlig ret meget til. Det kan kun blive en god mandag.

Indlægget indeholder affiliate links, men holdningerne er som altid mine egne

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!