Acne Track støvlerne og noget om gode venskaber

Yay, så kom drømmestøvlerne i hus. Acne Track i sort er nu mine. Hvor er det fedt. De blev købt på udsalg hos Style Paste og kom ned i en rigtig fin pris. De er jo helt nye og meget fine, men jeg er sikker på, de bliver endnu finere, når de bliver brugt og får lidt patina. Ja, med det her vejr, behøver jeg jo ikke at gemme dem til oktober, haha. Nu er der sådan set kun en Balenciaga taske tilbage på min ønskeliste, og det er da ingen dum ting at have stående. Bortset fra at jeg blev blitzet af en fotovogn på vej hjem fra arbejde en af dagene, så det kommer nok til at tage lidt ekstra tid. Æv. Og jeg kører altid pænt og aldrig for stærkt. Kan du lide mine nye støvler? Min kæreste kan godt lide dem, og det er et rigtig godt tegn.

Det er i øvrigt søde Chau fra The Tiger, som tippede mig om støvlerne, og hun var tilmed så sød at bestille dem for mig, da jeg ikke selv kunne komme til det. Jeg synes virkelig, jeg har mødt nogle rare mennesker gennem bloggen, og nogle af dem er tilmed blevet veninder, som jeg ses med privat. Det er virkelig en gratis bonus ved at være blogger. Chau har fødselsdag i dag, og i går var jeg inviteret med til den fineste fest for at fejre hende og manden. Så hyggeligt. Tillykke, Chau!

Nå, jeg må videre. Jeg er ved at rydde op og gøre rent i min lejlighed og have, da der kommer en fotograf på tirsdag. Lige på det område er jeg nok mere perfektionistisk, end hvad godt er.

Share:

8 Comments

 1. Sara
  1. juli 2015 / 17:30

  Av ja, det er da en investering for livet 😀

  – Sara

  • Lullumut
   Forfatter
   1. juli 2015 / 23:32

   Hæh, jeg håber, de holder i mange år, men hele livet satser jeg ikke på 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juni 2015 / 22:26

   De er så fine, og det var simpelthen så sødt af Chau, at hun ville købe dem 😀

 2. 29. juni 2015 / 10:18

  Så fede… stort tillykke…
  – og hvor er det skønt med de gode forbindelser og venskaber man får gennem bloggen… det kan man aldrig få for meget af… (og dejlige Chau… skøn overskuds-engel ikk? ;-))

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juni 2015 / 22:26

   Tak! 😀 Jeg er så glad for dem 🙂
   Ja, det er nemlig så 🙂 Ville også ønske du boede lidt tættere på, så vi kunne drikke en kop kaffe 🙂
   Haha, ja Chau er skøn og sprudlende 🙂 Og svær at lukke munden på 😉

 3. Katrine Guldbæk
  29. juni 2015 / 09:32

  De er godt nok også bare vildt lækre. Tillykke med dem 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juni 2015 / 22:24

   Det er de nemlig, og tusind tak! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!