Årets 5 bedste køb i 2014

Så nåede jeg så langt som til at vise jer mine 5 bedste køb i 2014. Det har faktisk været lidt sværere i forhold til sidste år. I kan se mine 5 bedste køb i 2013 HER.

Mit ultimative favorit køb er klart mit smukke Pelly ur fra Marc by Marc Jacobs, som jeg købte i New York i sommer. Det er blevet brugt rigtig meget, og hver gang jeg kigger på det, mindes jeg en dejlig ferie. Samtidig sparede jeg en del penge på det. Næste favorit er min tynde grå dunjakke fra Neo Noir, som jeg fandt hos Designer Forum til under halv pris. Den blev brugt virkelig meget i foråret, og den skal på til foråret igen. Mine Masha Texas vinterstøvler fra Ganni skal også med på listen. Jeg er så glad for, at jeg fik købt dem til sidst. De bliver skambrugt, nu hvor det er køligere end resten af året, og så er de tilmed gode at gå i. Dem var jeg også heldig at spare penge på, dog kun 10%.

I foråret blev det til en ny iPad, en iPad Air, som dog er købt på fælles kontoen sammen min kæreste. Men nøj hvor er jeg glad for den. I mit hovede har en iPad altid været overflødig, når man har en bærbar PC, så det er jo ren vane og luksus at have en. Ikke desto mindre er det altså den, jeg læser blogs fra i sengen eller på sofaen, haha. Den sidste af årets favoritter er min sorte nederdel fra Vila, som bare passer til alt. Jeg har brugt den en del gange, men den holder sig pænt. Hvad er jeres bedste køb for 2014?

Share:

16 Comments

 1. Anne Schmidt - WhatWhenWhere
  20. januar 2015 / 22:12

  Kan rigtig gode lidt de storte støvler fra Ganni. Mega godt køb.

  Jeg har ikke umiddelbart et svar på mit bedste køb… men synes jeg laver færre og færre fejlkøb. Det er jeg super glad for. Det er nok alderen, der gør det 😉

  Knus Anne

  • Lullumut
   Forfatter
   20. januar 2015 / 23:19

   Jeg er så mega glad for, at jeg skyndte mig at bestille dem hjem, inden de blev udsolgt 🙂
   Uh, det er jo super, Anne 🙂 Der er altså ikke noget ved at have en stor bunke fejlkøb, der bare ligger.

 2. Sofie Eilersen
  19. januar 2015 / 22:42

  Jeg kan godt forstå, Ganni støvlerne er på din liste over yndlings-køb i 2014 😀 Ved sørme ikke, hvad der er mit bedste køb – tror måske det må blive min lysegrå sofa fra Sofakompagniet 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   20. januar 2015 / 21:31

   De er så lune og behagelige, at jeg bruger dem mere eller mindre hver dag udenfor 🙂 Åh, det kan jeg godt forstå. Den er SÅ flot! 🙂 Drømmer selv om en ny sofa, og den må gerne være fra Sofakompagniet.

 3. 19. januar 2015 / 09:19

  Lækre køb… og jeg havde det på præcis sammen måde med vores første ipad.. 🙂
  godt vi er blevet omvendt 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   19. januar 2015 / 19:58

   Tak 🙂 Ja, jeg synes nu stadig, at det er en luksus og unødvendigt, haha 🙂

 4. Karina
  18. januar 2015 / 16:42

  Det er da nogle fine ting du har fået købt 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   18. januar 2015 / 21:36

   Jeg kunne heldigvis ikke være mere enig 🙂

 5. Sanne
  18. januar 2015 / 16:29

  Virkelig gode køb – uret er så smukt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   18. januar 2015 / 21:36

   Tak 🙂 Det ur er et fantastisk køb 🙂 Jeg er så glad for, at det kom med hjem fra turen.

 6. Ida
  18. januar 2015 / 16:22

  Det er også nogle rigtig gode køb du har gjort dig der 🙂
  Jeg har også gjort mange gode køb i 2014 og håber derfor at de kan bruges i meget af 2015, så der ikke kommer lige så meget nyt ind i år – men nu må vi se 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   18. januar 2015 / 21:34

   Tak 🙂 Jeg synes også, det er gået meget godt.
   Mon ikke 🙂 Jeg mangler i hvert fald ikke flere sko. Eller, haha. Men jeg ved, jeg mangler nogle varme trøjer.

  • Lullumut
   Forfatter
   18. januar 2015 / 21:32

   Jeg synes også, jeg fik købt mange gode ting i 2014 🙂

 7. Maria
  18. januar 2015 / 13:26

  Lækre køb! 🙂
  – et af mine store køb i 2014 var min computer og mine Karl Lagerfeld sko 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   18. januar 2015 / 21:32

   Det synes jeg også 🙂
   Det lyder lækkert med en PC 🙂 Jeg håber, min kan holde nogle år endnu, mindst. Og spændende med KL sko 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!