Året der gik – 2015

Jeg håber, du har lyst til at læse lidt om år 2015 for mit vedkommende. Det var et år, der startede stille og roligt ud, og jeg havde ikke gjort mig de store forhåbninger for året, men lidt drømme havde jeg nu alligevel, og en af dem blev heldigvis mere end indfriet. Nemlig drømmen om at flytte i noget større og meget gerne et hus. Jeg vil ikke gå i dybden med de forskellige ting, men du kan klikke på månederne for at læse nærmere. Det er sjovt at se, hvordan nogle måneder var meget afslappede, mens andre måneder var tætpakkede. Hvad var højdepunktet for dit 2015?

Januar:

 • Jeg fyldte 29 år. Samtidig gjorde jeg mig mange tanker om at fylde 30 år.
 • Jeg deltog ved Modeblogprisen på Børsen og var nomineret til ‘Årets læserpris’.
 • Min kæreste og jeg fejrede 11 års dag.

Februar:

 • Jeg spenderede en weekend i Malmø med en veninde.

Marts:

 • Min svigermor og jeg spiste på Wagamama og så Dirty Dancing The Musical i Tivoli. En dejlig dag som nu er blot er et varmt minde om hende.
 • Min veninde og jeg brugte en dag på spa hos Comwell Borupgaard.
 • Jeg flottede mig og inviterede mine forældre på brunchbuffet på MASH Skovridderkroen. Det var en (meget) forsinket fars dags gave.
 • Jeg var udvalgt til Top 50 blogs med sparetips til hverdagen.
 • Jeg spenderede en forlænget weekend på Fejø med mine forældre, min søster og min lille niece.

April:

 • Min far fyldte 70 år.
 • Jeg havde mange fridage, der skulle bruges inden 1. maj. Jeg var ikke ret meget på arbejde og deltog derfor ved rigtig mange bloggerevents.
 • Min kæreste og jeg underskrev en formidlingsaftale med en ejendomsmægler. Dog manglede vi nogle officielle papirer på bygningen, inden lejligheden kunne lægges online.
 • Min svigermor fyldte 59 år. Det blev hendes sidste fødselsdag.

Maj:

 • Min kæreste og jeg tog til vores første ‘åbent hus’. Det var et fint toetagers rækkehus i Nordsjælland, og det er faktisk tæt på det hus, vi bor i i dag, selvom vi har set mange huse mange steder.
 • Min store niece fyldte 10 år.
 • Jeg blev skribent hos Unitate.dk.

Juni:

 • Jeg havde en veninde til sleep over.

Juli:

 • Jeg gik på en uges sommerferie.
 • Min mor, søster, lille niece og jeg var på tøsetur. Vi besøgte både Legoland og Lalandia og havde en overnatning i Billund.
 • Min lejlighed blev sat til salg officielt med billeder på nettet. Endelig kom papirerne i orden.
 • Jeg var på fire dages ferie i Polen med min kæreste, søster og forældre.
 • Bloggen fyldte hele 5 år den 29. juli.

August:

 • Jeg holdt to ugers sommerferie.
 • Den første uge spenderede jeg på Bornholm med min kæreste og svigermor samt hans onkel og tante.
 • Jeg åbnede min egen webshop.
 • Min lejlighed blev solgt, og pludselig skulle jeg finde et nyt sted at bo.
 • Jeg var til ‘åbent hus’ hver søndag.

September:

 • Jeg var i Norge med mine kollegaer til koncernmøde og middag.
 • Jeg købte hus sammen med min kæreste.

Oktober:

 • Meget af måneden blev brugt på at læse og underskrive tørre papirer.

November:

 • Jeg fik nøglerne til mit nye hjem den 12.
 • Min kæreste fyldte år den 13.
 • Den 19. gik min svigermor bort.
 • Den 21. flyttede min kæreste og jeg ind i huset.
 • Min kæreste og jeg var til bisættelse af min svigermor den 26.
 • Jeg fik ny kollega i marketingafdelingen.

December:

 • Jeg overleverede min lejlighed til sin nye ejer et par dage inde i december.
 • Min kollega var sygemeldt stort set hele december, så jeg passede vedkommendes jobfunktion ved siden af min egen.
 • Jeg var til julefrokost med mit arbejde i Vejle.
 • Jeg holdt juleaften hjemme hos mig selv for første gang og sammen med både min familie og min kærestes familie.
 • Jeg fik registreret mig som organdonor, med fuld tilladelse.
Share:

6 Comments

 1. Ida
  28. januar 2016 / 13:53

  Sikke mange gode (og også lidt ærgerlige) ting der skete i 2015. Heldigvis er der mest godt 🙂
  Mit største tilbage blik er nok min Chanel tasken, som kom med hjem fra Paris 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   30. januar 2016 / 15:54

   Ja, der er klart en overvægt af de gode ting 🙂 At købe hus er jo ret vildt i sig selv, og for mig..
   Hihi, det er både en stor og dyr men lille ting 🙂

 2. Ida
  28. januar 2016 / 07:59

  Sikke et begivenhedsrigt år Louise – På godt og ondt som Katrine også skriver! Jeg håber at 2016 bliver et bedre år for jer på sidstnævnte konto!

  Men hvor er det et dejligt indlæg – Det minder en om alle de små ting man har foretaget sig men som bringer en masse glæde med sig – Som fx en sleep over og en tur i tivoli (Hvor er det dejligt at I nåede at få den oplevelse sammen!)! Det er jo én af fordelene ved at have en blog – At man får gjort status og dermed også er mere tilbøjelig til at huske de mindre glæder 🙂 (Nu giver du mig helt lyst til at starte op igen!)

  Mit år har været særdeles begivenhedsrigt – Især på den “store” konto; I foråret fortalte min bedste veninde gennem 23 år, at hun skulle være mor til oktober, i maj blev jeg bachelor (Jeg læser økonomi på AU, og her er der dog ingen fejring før man har sin cand.oecon titel), i maj overvandt jeg desuden en grænse og holdte tale for mere end 200 medstuderende og forelæsere, da jeg som formand for en frivillig forening på uni var vært ved en gallamiddag, i sommeren backpackede min kæreste og jeg i Singapore og Indonesien, i august stod jeg med en positiv graviditetstest, i oktober blev jeg moster til min venindes lille datter, i november underskrev min kæreste gennem snart 10 år og jeg købsaftalen på vores nye lejlighed i Åbyhøj.

  • Lullumut
   Forfatter
   30. januar 2016 / 15:53

   Dejligt du stadig læser med her, søde Ida 🙂 Tak! 🙂 Jeg håber også, 2016 bliver bedre helbredsmæssigt..
   Så skønt du kan lide min opsamling 🙂 Jeg har endda ikke taget så mange af de “små” ting med, men fokuseret på de lidt større. Ja, det var dejligt at nå at få nogle gode oplevelser med min svigermor 🙂 Ja, min blog er jo ligesom en online dagbog. Det er så fedt at kunne kigge tilbage i arkiverne. Jeg synes klart, du skal overveje at starte op igen 🙂 Omend det godt må være mode og ikke børn, haha 🙂
   Sikke mange gode ting, du har oplevet 🙂 Især at blive gravid. Stort tillykke! Jeg havde jo lidt regnet med, du ventede med den slags til efter din kandidat, men super spændende at følge med i 🙂 Synes klart du skal opdatere din Instagram konto med lidt flere ting 🙂

 3. Katrine Guldbæk
  27. januar 2016 / 23:04

  Lyder som et godt år på godt og skidt. Ked af det med din svigermor – gør altid ondt at miste.

  I 2015 fandt jeg sammen med Rasmus, købte kolonihave, mistede min farmor, flyttede min bedstemor på plejehjem og var en tur i Tyrkiet 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   30. januar 2016 / 15:48

   Tak, Katrine 🙂 Ja, det har været et blandet hår med stort og småt.
   Det var mange gode ting 🙂 Kan godt huske da du købte kolonihave. Så vildt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!