3 ting jeg ønsker mig

3 ting jeg ønsker migJeg har igen fundet 3 ting jeg ønsker mig. Det er mere reglen end undtagelsen, haha. På min ferie flyttede der lidt nye ting ind. Ikke mange men lidt få gode ting. Og efter at have nedbragt min ønskeliste, kommer der som regel mere til. Jeg ønsker mig:


En rød taske

Min garderobe er meget sort og grå, og det gælder faktisk ikke kun for mit tøj. Men også for mine sko og tasker. Jeg har rigtig længe gerne ville tilføje en rød taske til mine outfit. Jeg er fortsat på jagt efter den helt rigtige model og farve. Denne lille taske fra Decadent Copenhagen er mega pæn, og så har den en god størrelse. Jeg har dog ikke set den i virkeligheden, og jeg er “bange” for, at den er for orange i det. Jeg kan godt lide den, men pt. er det den klassiske røde farve, jeg sukker efter. 1.600kr. HER.


T-shirts med print

Meget modsat den smukke, røde taske, ønsker jeg mig basis T-shirts. Og gerne nogle med cool prints som det på denne T-shirt fra Selected Femme. Jeg havde ingen anelse om, hvad L’heure betød, så det måtte jeg lige Google. “Tid” betyder det. Meget stille og roligt. Jeg tænker, det er en god idé lige at undersøge den danske oversættelse først. Tænk hvis der stod noget, jeg ikke vil associeres med. 259,95kr. HER.


Le Mini Macaron manicurekit

Le Mini Macaron manicurekittet er på ingen måde nyt, men jeg er stadig ret så vild med det. Det er et kit til at lave holdbare gelnegle derhjemme. Det er jeg fan af, og jeg gad virkelig godt at have haft sådan et sæt med til Thailand. Jeg har læst meget positivt om det, og prisen er til at overkomme. 349,95kr. HER.

Hvad går du og ønsker dig i disse dage?


Decadent Copenhagen taske // Selected Femme T-shirt // Le Mini Macaron manicurekit


2 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   1. februar 2017 / 18:31

   Ja, den er bare så fin 🙂 Men jeg ved ikke, om den er for orange i det? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!