3 ting jeg ønsker mig

Selvom jeg næsten lige har haft fødselsdag, trænger jeg helt vildt til at shoppe. Kender I ikke, når det kribler i fingrene for at købe et eller andet. Jeg har været dygtig længe. Både i forhold til jul og fødseldag. Men nu er det nu. Og lønnen gik ind i fredags.

En af de ting, jeg drømmer om er noget strik. Jeg fryser sådan for tiden, og jeg vil elske at hoppe i en ny strik til et par stramme jeans. Generelt mangler jeg bare overdele. Jeg har ikke shoppet tøj siden september, og da min garderobe er forholdsvis lille, trænger jeg til en opgradering på bluse fronten. Striber og rullekraver går jeg aldrig galt i byen med, så denne bluse i rib fra Sisters Point er et godt bud. Den koster kun 199,75kr.

En anden af de ting jeg har kig på for tiden er et par nye Nike sneakers, som jeg kan bruge til træning. Dem jeg bruger pt. er faktisk et par New Balance løbesko, og det er jo ikke optimalt. Jeg har fundet de her sneakers, som jeg vil elske at hoppe i. De er ret lækre i den pink farve.

Sidst men ikke mindst er jeg stadig på jagt efter en lækker ternet skjorte. I min søgen efter en sådan faldt jeg over denne Ronia Shirt fra Nümph. Den er jo ikke ternet, men den er godt nok flot i navy. Jeg kan især godt lide, at den er meget trendy og meget lidt corporate. Jeg må bare indse, at jeg ikke duer i en stiv, hvid skjorte, selv om det kan være så pænt til andre.

Det var lige 3 ting, som jeg personligt går og drømmer om at tilføje til min garderobe. Måske er noget af det allerede på vej til mig med posten. Hvem ved, haha. Hvad drømmer I selv om at tilføje?

Share:

12 Comments

 1. Anne - Whatwhenwhere
  3. februar 2015 / 22:10

  jeg drømmer selv om:
  1) flere skjorter. Er til de klassiske modeller – ikke for korte, sådan lidt i et herresnit.
  2) pencilskirt – ikke for korte – gerne til knæet med slids bag på
  3) stilletter – har en del praktiske, så jeg drømmer om nogle lidt mere lækre
  4) hatte! Bare hatte

  :-))) Anne

  • Lullumut
   Forfatter
   3. februar 2015 / 22:16

   Det lyder faktisk som en lækker kombination sat sammen 🙂 Og du er jo bare pænere end pæn med en hat på hovedet 🙂

 2. Emilie Delance
  3. februar 2015 / 22:06

  Så dejligt at se dig i fredags 😀 Uhh der er mange ting jeg ønsker mig! Mangler en masse varm strik <3

  • Lullumut
   Forfatter
   3. februar 2015 / 22:15

   Så meget i lige måde – tusind tak for invitationen 🙂 Det hele så bare så godt ud.
   Jaa, masser af strik <3

 3. 3. februar 2015 / 13:35

  Lækre sager. Jeg skal også ud og have et par nye løbesko.

  jeg er blevet anbefalet et par Asics, men jeg er selv mest til NIKE. latterligt, for de skal jo bare være gode at løbe i 🙂 jeg er bare mest til NIKE.

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   3. februar 2015 / 21:46

   Jeg kan også godt lide Nike. Men jeg har ikke hørt så meget om deres løbesko. De her vil jeg vælge til fitness hold og ikke løb. Nu har jeg kun haft New Balance løbesko, men dem kan jeg godt anbefale dig.

  • Lullumut
   Forfatter
   3. februar 2015 / 21:45

   Den er jo så mega pæn 🙂

 4. Nanna Smed
  2. februar 2015 / 14:07

  Skoene ser lækre ud 🙂 Jeg går selv og drømmer lidt om nye løbesko for tiden. Meeeen… tror lige jeg venter til det bliver lidt mere forår.

  • Lullumut
   Forfatter
   3. februar 2015 / 21:45

   Åh Nanna, hvor er det skønt at høre fra dig! Savner din blog så meget 🙂
   Jaa, dem må jeg bare eje 🙂 Løbesko er en smule sjovere at købe, når de ikke bliver ødelagte i sneen første dag 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. februar 2015 / 21:44

   Den er jo mega lækker 🙂
   Ja, jeg kan ikke få nok af varme kraver om vinteren 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!