3 skønhedsfavoritter

Som blogger er jeg ofte rigtig heldig at modtage forskellige produkter som gave eller i goodiebags. At få lov til at prøve især en del skønhedsprodukter giver mig også muligheden for hurtigt at finde nogle favoritter. Og tro mig, der er også ting, jeg aldrig rigtig bliver glad for. Hvilke er jeres favoritter?

Tangle Teezer: Denne hårbørste var jeg lidt skeptisk for, men den fungerer faktisk utroligt godt i vådt hår, som jeg ellers kun redder med en bredtandet kam for ikke at knække mit hår. Piggene er både korte og lange, og det er tilsyneladende den kombination, der er med til at skåne håret. Denne er i øvrigt smart, fordi der er låg på, så den ikke bliver ødelagt eller beskidt. Min Tangle Teezer ligger fast i min træningstaske, da jeg altid vasker hår lige efter træning. Den koster 109kr. og kan bl.a. købes HER. Den hedder Tangle Teezer Compact Styler Gold Rush men fås i et væld af andre varianter.

Essie neglelak: Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er meget glad for Essie. Farverne er så fine, og lakken er tilmed holdbar. Derudover er de til at betale med et max. beløb på 99kr. og ofte på tilbud ned til 40kr. Og ja, navnene er også bare så hyggelige. Den på billedet her hedder Set In Stones og er noget så flot med de store, sølvfarvede glimmerkorn. Den koster 79kr. og kan bl.a. købes HER.

EOS shave creme: Sidste produkt i denne omgang er min barbercreme fra EOS. Jeg er i forvejen stor fan af deres runde læbepomader, og denne shave creme er altså også god. Den har en praktisk pumpe, og så kan den bruges på både våd og tør hud. Det er f.eks. oplagt, når jeg har badet efter fitness, at jeg lige kan gå hjem og barbere benene uden at skulle i bad igen. Min er med duft af granatæble, og den kan bl.a. købes HER til 69kr.

Produkterne er modtaget som gave

Share:

16 Comments

 1. 22. januar 2014 / 14:46

  Tangle teezeren har jeg virkelig længe overvejet, da jeg har et ret ustyrligt hår. Det filtrer simpelthen så let efter jeg har fået det afbleget. Og hvor fint i øvrigt at låget har et guld-ligt skær.

  • Lullumut
   Forfatter
   23. januar 2014 / 20:33

   Så skal du da prøve den, ja 🙂 Den er simpelthen så fin i guld. Jeg ville også vælge den.

  • Lullumut
   Forfatter
   19. januar 2014 / 20:48

   Dejligt at høre 🙂 Jeg kan heller ikke undvære min, efter den er blevet fast inventar 🙂

 2. 19. januar 2014 / 16:04

  Sikke en smuk neglelak! Den er virkelig elegant!

  Knus og kram

  • Lullumut
   Forfatter
   19. januar 2014 / 20:47

   Den er bare sååå flot! 🙂

 3. Line - Infashionwebelieve
  19. januar 2014 / 13:53

  Jeg vidste slet ikke at Eos lavede shaving creme, men det kunne da være man skulle overveje den! God og fin ser den i hvert fald ud. Lidt mere æstetisk end den klassiske fra Gillette 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   19. januar 2014 / 20:47

   Nej, det er også en af de nyere tilføjelser 🙂 De laver også bodylotion 🙂 Haha ja, den er meget pænere end 80’er flasken 😉

 4. Tina Hoffbeck
  19. januar 2014 / 12:04

  God søndag!

  Dejligt du sådan kan anbefale forskellige produkter.
  En meget spændende børste, den vil komme på min ønskeliste.

  Hilsner fra Tina Hoffbeck

  • Lullumut
   Forfatter
   19. januar 2014 / 20:47

   Tak 🙂
   Ja, jeg vil da lige komme med nogle bud på, hvad jeg selv bruger ofte for tiden 🙂
   Den er lidt utraditionel, ja 🙂

 5. Milana - TastyPrettyThings
  18. januar 2014 / 16:20

  Jeg er helt afhængig af min tangle teezer 🙂 Superlækre sager!

  • Lullumut
   Forfatter
   19. januar 2014 / 20:46

   Dejligt at høre 🙂 Ja, det er nogle af mine favoritter for tiden 🙂

 6. Ida
  18. januar 2014 / 14:50

  Jeg har også en Tangle Teezer. Den ligger på jobbet og er virkelig god. Tænker at jeg skal have en ekstra til min taske 🙂
  Og ja Essie er så godt et mærke. Og så alle de lækre farver de laver 🙂
  Jeg er lige startet på min EOS rejse og jeg må indrømme at jeg er meget begejstret 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. januar 2014 / 20:37

   Du kan da også bare tage den fra jobbet og have i tasken, så har du den altid med på job 😉 Elsker de flotte farver fra Essie 🙂
   Ja, det kan jeg forstå. Prøv især de runde! 🙂

 7. Trine
  18. januar 2014 / 14:26

  Elsker de her “favoritter” indlæg… Synes det virker så kunstigt når man står der i Matas og efterspørger alverdens skønhedsprodukter og de så kommer med en lang slagstale om det ene eller andet produkt.

  Nej så er det sq meget bedre at læse andre bloggeres anbefalinger for der ved man at produkterne er testet af en der kommer med sin uforbeholdne mening eller slet ikke anbefaler dem.

  Shave Cremen skal jeg da helt sikkert prøve især når den også kan bruges på tør hud… Tak for tippet 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. januar 2014 / 20:30

   Tusind tak, det sætter jeg stor pris på, Trine 🙂 Mit liv er bestemt for kort til at skrive om produkter, jeg ikke kan stå inde for. Enten skriver jeg slet ikke om dem, eller også får de altså ikke mange pæne ord med på vejen. Det skal være hudløst ærligt. Det eneste kan jo så være, at mine anmeldelser altid er subjektive, og derfor er mine læsere jo ikke nødvendigvis enige 😉 Og ja, i Matas vil de jo nok også gerne sælge de dyreste produkter, hvis de kan komme til det..
   Det var så lidt 🙂 Giv den et forsøg 🙂 Jeg synes, den holder længe. Hvis du ikke bryder dig om ikke at vaske den af bagefter, kan du evt. bruge en vådserviet. Bare et tip 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!