3 af mine ultimative skønhedsfavoritter

Så er jeg hjemme igen. Jeg har været en tur i Aalborg i weekenden til to x 60 års familie fødselsdag. Det var super hyggeligt, men grundet vejarbejde, uheld på motorvejen m.m, endte det med at tage min kæreste og jeg ca. 6 timer hver vej, mod 4 normalt. Pyhh.. Ude godt, hjemme bedst.

Der findes efterhånden så mange gode, danske webshops med skønhedsprodukter, men jeg har alligevel mine favorit webshops, og sådan vil det vel altid være. En af favoritterne er Cocopanda.dk. De har et enormt udvalg af produkttyper, og så er priserne også ret gode, samtidigt med at der ofte er tilbud og rabatter. Desværre har de ikke fri fragt, så jeg forsøger gerne at købe for over 399kr, for så er fragten nemlig gratis. Et par af mine favoritter fra Cocopanda.dk er:

Dermalogica UltraCalming Cleanser: Siden jeg sidste år fik en ansigtsbehandling, hvor der blev brugt Dermalogica hudplejeprodukter, har jeg ville prøve deres produkter igen. Min ansigtshud er tør, så derfor passer UltraCalming serien rigtig godt til mig. Produkterne er ikke helt billige, men de er milde og rigtig lækre. Rensen koster 349kr. for 500ml, og den kan købes HER.

EOS (Evolution Of Smooth) læbepomade: En læbepomade som jeg altid har et par stykker af med mig er de runde fra EOS. De er pæne, nuttede, dufter godt, fugter læberne, er billige, og ja, de fungerer bare for mig. Jeg kan ikke forestille mig en dag uden en af dem. Min favorit er den lysegrønne Honeysuckle Honeydew, som dufter og smager af honning. Køb den HER til 41,60kr. Det er vist det billigste, jeg er stødt på dem.

Rain parfume fra CLEAN: CLEAN parfumerne har fulgt mig i en del år efterhånden, og det vil de fortsat gøre. Jeg er især vild med dem, der er friske og dufter, som om man lige er kommet ud af badet eller står ude i regnen. Derfor er de heller ikke sæsondufte, og de kan bruges året rundt. Køb Rain parfumen HER til 495 kr. for 60ml.

Det var 3 af mine ultimative skønhedsfavoritter, som jeg gerne vil anbefale jer. Hvilke skønhedsfavoritter har I, som I altid vender tilbage til? Jeg elsker at blive inspireret.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

2 Comments

 1. Baysen
  29. september 2013 / 21:20

  Min ultimative favorit er Purely Professionals Repair Cream, som jeg hovedsageligt bruger i ansigtet. Til læberne er favoritterne Tisane læbebalsam og Tromborg lip cure. Til hænderne er jeg stor fan af Avene Cold Cream Hand Cream.
  Andre favoritter er: Neutral ansigtsvask og skin tonic, Purely Professional shampoo 1, treatment 1 og Protection 1. Nå ja, så glemte jeg lige Zinobel Organic Boost ansigtsolie.

  • Lullumut
   Forfatter
   30. september 2013 / 21:15

   Der er faktisk ikke ret mange af de produkter, du nævner her, som jeg har prøvet 🙂 Er helt vildt glad for Neutrals ansigtsvask 🙂 Og jeg er i gang med at prøve et shampoo-balsam sæt af Purely Professionals af 🙂 Læste din Avene håndcreme anmeldelse og tænker, at den skal prøves 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!