3 af mine skønheds favoritter

Jeg prøver en del forskellige skønhedsprodukter som blogger men også sådan generelt. Nogle produkter holder jeg op med at bruge igen, mens andre bliver købt igen og igen. Her er et par af mine favoritter for tiden.

Bliss – 2-i-1 Ansigtsrens

Generelt er produkter fra Bliss ret gode. Det er et lækkert men ikke billigt mærke. Den her ansigtsrens er kombineret med bitte små skrubbekorn, så det er lige som en mild ansigtsscrub. Meget lækkert. Og så er den drøj i brug. Jeg har også prøvet body scrub, body wash og body butter, dem med lemon & sage, og de er også favoritter.

EOS – Læbepomade med honeysuckle honeydew

Jeg tror, jeg har brugt læbepomade fra EOS i godt 2 år nu, og jeg bruger dem dagligt. Især honeysuckle honeydew er blandt mine favoritter. Samtidig kan de købes ned til omkring 47kr, og så er det pludselig sjovt.

REN – Øjencreme

Denne øjencreme fra REN prøvede jeg første gang sidste sommer, og den er super god. Den fungerer som en kølig gel, der lige fjerner de små poser under øjnene om morgenen. Ret lækker egenskab. Og så er den endda billigere end den populære fra Clinique.

Lige for tiden kører Cocopanda.dk med nogle ret lækre tilbud i deres webshop med helt op til 70% rabat på deres skønhedsprodukter. I finder alle produkterne HER, og disse tilbud gælder t.o.m. nu på tirsdag kl.23:59. Der er gratis fragt på alle ordre over 399kr, og alle bestillinger der lægges inden kl 13, bliver sendt samme dag, hvis det er en hverdag.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!